Въздушна възглавница/компресор?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- zendar
- Потребител
-
- Кара: BMW Е39 - 530d
- Мечтае да кара: BMW Е60 - 5++d
Въздушна възглавница/компресор?
Здравейте колеги и за много години!
Живи, здрави и безпроблемни през новата 2015 година!
Лошото е, че не зная как да процедирам с проблема ми. Колата е Е39, 530dA, 2002г. прибирам се, точно след големите студове, отключвам колата не помпи дясната ми въздушна възглавница(която спада по принцип) и така 1 час и 30 минути запалена кола, нищо! Това го повтарям 3 дни подред, като втория ден поливам, колкото мога над гумата с топла вода, а третия опит бе с крика да я вдигна, но колата не помпи. Също така не чувам и самия компресор да се опитва да го прави.
Моля за помощ под каквато и да е форма
Благодаря предварително!
Лошото е, че не зная как да процедирам с проблема ми. Колата е Е39, 530dA, 2002г. прибирам се, точно след големите студове, отключвам колата не помпи дясната ми въздушна възглавница(която спада по принцип) и така 1 час и 30 минути запалена кола, нищо! Това го повтарям 3 дни подред, като втория ден поливам, колкото мога над гумата с топла вода, а третия опит бе с крика да я вдигна, но колата не помпи. Също така не чувам и самия компресор да се опитва да го прави.

Благодаря предварително!
The best soccer club of the century.
Real Madrid.
Real Madrid.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Въздушна възглавница/компресор?
zendar написа:Здравейте колеги и за много години!
Благодаря предварително!
Колега, може би трябва да се закачи колата за диагностика и да се види дали има записани грешки в модула на EHC. След това софтуерно да се активира компресора и да се види какво се случва.
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
- zendar
- Потребител
-
- Кара: BMW Е39 - 530d
- Мечтае да кара: BMW Е60 - 5++d
Re: Въздушна възглавница/компресор?
Нов симптом по темата!
Сега спадат и двете възглавници. Под спадат мисля, че ново спадащата още след напомпване и спиране на компресора, започва да спада което е ушебийно.
Започвам да си мисля за комплект!
Поздрави!
Сега спадат и двете възглавници. Под спадат мисля, че ново спадащата още след напомпване и спиране на компресора, започва да спада което е ушебийно.
Започвам да си мисля за комплект!
Поздрави!
The best soccer club of the century.
Real Madrid.
Real Madrid.
4 мнения
• Страница 1 от 1