Проблем със оригиналния телефон на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със оригиналния телефон на Е39
Колеги здравейте,ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.Наскоро си купих е39 525 тдс,със оригинален телефон на БМВ който работи.Сложих му карта(голяма със картончето)и ми исписва на дисплейчето"CHECK CARD"и нищто не се случва после.Какво да направя?Пробвах със всякакви карти,дори и от старите от едно време на мобилтел и пак само исписва CHECK CARD и това е?Някакъв съвет от някой?
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Re: Проблем със оригиналния телефон на Е39
Къде пъхаш картата вътре в самия телефон или в модула в багажника?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Добре е колега да кажеш, какъв е телефона в колата, че има разни варианти.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Щом е ТДС значи е от дъртите слушалки и най-вероятно 99.9 % я ръга в холдъра под слушалката.
Там не се слага картата ( поне не знам да работи при някого от там ) ами в багажника от страната на шофьора има една черна кутийка дето има дупка за сим карта (цяла) , ръгаш вътре палиш колата и имаш талафон.
Там не се слага картата ( поне не знам да работи при някого от там ) ами в багажника от страната на шофьора има една черна кутийка дето има дупка за сим карта (цяла) , ръгаш вътре палиш колата и имаш талафон.
- niki87bg
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530D
- Мечтае да кара: M5
аз съм със същия модел телефон и поставям картата директно под телефона - работи без проблем .Докато слота за карта в багажника ми е празен , там няма нищо , чак ся разбирам че било за телефона .Само да отбележа че при мен ми изписва и кот на телефона - при мен е 1234.Да не би случайно колегата да обръща картата на обратно и за това да не я рачита 

ЖЕНА и БМВ не ми ли въртят дупе не ми ги хвали !!!!
omegaart написа:Щом е ТДС значи е от дъртите слушалки и най-вероятно 99.9 % я ръга в холдъра под слушалката.
При мен работи точно там ( в подлакътника ) без проблеми, на Глобул съм а Е39-тката е 20-ка 98г.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
niki87bg написа:аз съм със същия модел телефон и поставям картата директно под телефона - работи без проблем .Докато слота за карта в багажника ми е празен , там няма нищо , чак ся разбирам че било за телефона .Само да отбележа че при мен ми изписва и кот на телефона - при мен е 1234.Да не би случайно колегата да обръща картата на обратно и за това да не я рачита
Преди бях с такъв телефон и при мен си работеше перфектно като слагах картата в слота , който е под телефона .
Може би наистина колегата слага картата обратно или да пробва със слота в багажника...
Пробвах кардата и от 2-те страни нищо не става,само ми исписва Inserd Card и като я сложа Check Card.Не съм пробвал във багажника,защото незнам каде точно се намира това за картата,сега ще ида да проверя.Мисля,че се случва нещто като сложа картата под слушалката смисал,че я прочита ама не става нищо,нито ми иска код?
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
И за да използвам темата за телефоните,колеги някой да знае как да си запиша имената които ми звънят в телефона в колата и като ми звъннат да ми изписва името както е примерно в мобилният ми телефон,а не само някакво позвъняване.....Пробвах да записвам име в този телефон ама нещо не става или май наистина вече съм забравил как се случва това с толкова остаряли телефони......предвид,че вече от десет години всички мобилни телефони са много напред със софтуера...
Влизам уж в менюто ама нещо не може да се запише името,защото ми дава че е до три символа......Аз си мислех,че е нещо от рода на Нокия 5100 или 6100 и даже гледах там книжката с менюто от такъв телефон и пак не става......
Дразнещо е да ми звъни телефона в джоба на якето и едновременно този в колата и аз като вдигна от този в колата преди да чуя гласа да не знам кой ми се обажда.....
Някой решил ли е този проблем?
Влизам уж в менюто ама нещо не може да се запише името,защото ми дава че е до три символа......Аз си мислех,че е нещо от рода на Нокия 5100 или 6100 и даже гледах там книжката с менюто от такъв телефон и пак не става......
Дразнещо е да ми звъни телефона в джоба на якето и едновременно този в колата и аз като вдигна от този в колата преди да чуя гласа да не знам кой ми се обажда.....
Някой решил ли е този проблем?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Колеги,сложих картата във слота който е в багажника и стана,всичко е ок.Самоче имам друг проблем.Мога да звъня и аз чувам отсрешния човек,но той не ме чува.Знае ли някой каде се намира микрофончето,може би е за смяна или нз?
- omegaart
- ентусиаст
-
ivcho320 написа:Колеги,сложих картата във слота който е в багажника и стана,всичко е ок.Самоче имам друг проблем.Мога да звъня и аз чувам отсрешния човек,но той не ме чува.Знае ли някой каде се намира микрофончето,може би е за смяна или нз?

Ей тва в ляво е микрофона.
Благодаря ти колега,имаш ли на представа дали е обикновенно микрофонче или е някакво специфично?и каде мога да намеря?
- omegaart
- ентусиаст
-
ivcho320 написа:Благодаря ти колега,имаш ли на представа дали е обикновенно микрофонче или е някакво специфично?и каде мога да намеря?
Е свали го и го виж де

може да се замени с друг ама пак трудно и ще трябва се поят жици и няма изглежда много красиво + трябва да е хубав микрофон щото иначе няма да те чуват.
Има доста изписано за микрофоните , виж кво можеш намериш с търсачката.
14 мнения
• Страница 1 от 1