Файл за еку на 520и
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- killstreem
- Потребител
-
Файл за еку на 520и
Някой има ли модифициран файл за е39 520и м52б20ту?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Файл за еку на 520и
Аз понеже не разбирам много,да попитам ,какво ще се случи по-точно като го сложиш ?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Ilko Ivanov написа:Аз понеже не разбирам много,да попитам ,какво ще се случи по-точно като го сложиш ?
ще литне

без да се засяга колегата, като знам каква разправия е на този компютър да му се сложи модифициран файл просто не си струва за едни 10 коня от горе които я ги усети, я не.
- killstreem
- Потребител
-
баш пък да литне няма :Д незнаех че е голяма разправия да се сложи файла на мс42
- killstreem
- Потребител
-
не търся много коне поне 20тина , тъй като съм с газов инжекцион , мисля да направя един ремап на бензин да кача 10тина коня , след това да изменя леко ъгъла на запалване заради газта , и накрая един ремап на газовото еку ( така се надявам да извадя едни 20 кончета :Д ) не съм състезател ама определено на тоя двигател това купе му идва тежичко, ако никой няма този файл ще ходи при колегите от русе ..
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
И с една лека модификация на охладителна
И като сложиш спортен филтър- още 10тина коня. Като добавиш и една лека модификация на охладителната система- направо ги минаваш 200коня.
killstreem написа:не търся много коне поне 20тина , тъй като съм с газов инжекцион , мисля да направя един ремап на бензин да кача 10тина коня , след това да изменя леко ъгъла на запалване заради газта , и накрая един ремап на газовото еку ( така се надявам да извадя едни 20 кончета :Д ) не съм състезател ама определено на тоя двигател това купе му идва тежичко, ако никой няма този файл ще ходи при колегите от русе ..
И като сложиш спортен филтър- още 10тина коня. Като добавиш и една лека модификация на охладителната система- направо ги минаваш 200коня.

6 мнения
• Страница 1 от 1