Проблем 530дА с автомата помощ ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
Проблем 530дА с автомата помощ ?
Хора имам следния проблем помагайте, карам 530дА сутрин или когато е студена колата палейки минавам лоста на Д(директна) и нищо не се случва, местя на 1-припомпвайки след няколко минути налягането се качва и колата може да потегли. Смених хидрото (тумбестият барабан пред скоростите) но проблема си остана, маслото е ново филтъра също нищо не тече и нищо не се губи мисля да пробвам със смяна на мозъка пък да видим какво ще стане ?????
Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем нека ми сподели съвети как да реша проблема

Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем нека ми сподели съвети как да реша проблема

0895600722
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем 530дА с автомата помощ ?
Недей да сменяш така наред, че ще ти дойде скъпо и с неясен резултат. Ремонтират се тия кутии, но си трябва майсторче да я свали и да я направи, както трябва. Ще попитам днес един френд дали може да предположи какъв е проблемът при тебе така дистанционно.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
2 мнения
• Страница 1 от 1