Проблем с вървенето
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Bakov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 520i
- Мечтае да кара: M5
Проблем с вървенето
Здравейте колеги.Колата е 520i E39 99 година.Проблемът е ,че до 3000 оборота върви нормално но от 3 до 4 хиляди все едно не й достига гориво. Ако можете да ми кажете какво да направя или какво да сменя също така,не съм в България ,а в Италия и тук в сервиза на BMW ми искат по 65 евро на час само за намирането на проблема ,а не се знае колко.Като подавам леко газ колата ми върви нормално ,но като настъпя педала започва да няма мощност след 4000 оборота започва да върви както трябва. Понякога като натисна газта по рязко има нещо като прехапване все едно прекъсва. Ако някой може да ми даде съвет какво да направя или да проверя,за да мога да намеря проблема. Имам един познат майстор, но той не знае ,поне ако ми кажете какво да проверя и аз ще му кажа да опита. Колата го прави същото и на газ, а инжекциона е чисто нов на 1 месец, но и със стария инжекцион го правеше същото. Качвах я и на компютър но нямаше никакви грешки...по точно направих диагностика.Катализаторът е махнат.Също преди имах скъсани въздушни маркучи,поръчах си и ги смених,но няма разлика.
Благодаря предварително !!!
Благодаря предварително !!!
- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
Re: Проблем с вървенето
Какво стана , опраши ли колата и какво и беше?
2 мнения
• Страница 1 от 1