местоположение радио модул
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
местоположение радио модул
Здравейте, колеги,
след като прочетох доста теми във форума относно проблеми с губене на звука на радиото, стигам до извода, че трябва да сваля радио модула и да го прегледам. За съжаление не можах да разбера къде точно се намира този радио модул - карам 525д комби, 2001 год. без нивомат. Моля ако е възможно да ме насочите къде да търся, ако качите и снимки, ще е чудесно!
Предварително благодаря!
след като прочетох доста теми във форума относно проблеми с губене на звука на радиото, стигам до извода, че трябва да сваля радио модула и да го прегледам. За съжаление не можах да разбера къде точно се намира този радио модул - карам 525д комби, 2001 год. без нивомат. Моля ако е възможно да ме насочите къде да търся, ако качите и снимки, ще е чудесно!
Предварително благодаря!
- mi6obmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38, Е53
- Мечтае да кара: ново
Re: местоположение радио модул
Трябва да е в средата на автомобила (по ширина) и между резервната гума и задната облегалка, под мокетено- талашитена кора.
- aspro
- Потребител
-
- Кара: M-technik
- Мечтае да кара: M6
Колега и аз имам сходен проблем с губенето на станцийте има едно предимно пращене и от време на време се чува каква песен свири направо е безумно ..ще следя с интерес 

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
благодаря на колегите за съдействието - ще го сваля и ще го занеса някъде да го видят, дано реша проблема.Ако някой може да даде съвет къде в Плевен или региона мога да го занеса, ще съм благодарен!
- ctambetost88is
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 - 525 TDS
Здравейте колеги аз искам да попитам на е39 седан пак ли там се намира модула или е на друго място.Защото аз имам същия проблем само че не мога да намеря къде се намира моят модул.
Мерси предварително.
Мерси предварително.
BMW IS A CAR FOR CONNOISSEURS !!!

Здравейте, колеги,
при мен проблемът се реши сам - след като откачих модула и след около час го закачих отново, вече не прекъсва. Преди да го монтирам извадих бушона и го поизчистих от окиси, и след това ми направи впечатление, че лампичката на радиото свети по-силно от преди, т.е. според мен проблемът е бил лош контакт, от който се е губило напрежението.
Успех на всички!
при мен проблемът се реши сам - след като откачих модула и след около час го закачих отново, вече не прекъсва. Преди да го монтирам извадих бушона и го поизчистих от окиси, и след това ми направи впечатление, че лампичката на радиото свети по-силно от преди, т.е. според мен проблемът е бил лош контакт, от който се е губило напрежението.
Успех на всички!
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
viewtopic.php?f=35&t=376779 Ето колега,съмнявам се обаче така да се е оправил на 100% Ако има нещо пиши 

8 мнения
• Страница 1 от 1