Алармата почва да пищи при отключване.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Алармата почва да пищи при отключване.
Здравейте,
потърсих из форума за някой с подобен проблем, но нищо не можах да открия. Та проблема е: вчера, като си отключвах колата от дистанционното ми се включи алармата(почна да пищи яко). Някой срещал ли е подобен проблем и имате ли идея от какво се получава това? След това я заключих и отключих отново и всичко си беше ОК. Колата е 520i 97-ма година с фабрична аларма (не знам всъщност има ли такива без).
Мерси предварително.
потърсих из форума за някой с подобен проблем, но нищо не можах да открия. Та проблема е: вчера, като си отключвах колата от дистанционното ми се включи алармата(почна да пищи яко). Някой срещал ли е подобен проблем и имате ли идея от какво се получава това? След това я заключих и отключих отново и всичко си беше ОК. Колата е 520i 97-ма година с фабрична аларма (не знам всъщност има ли такива без).
Мерси предварително.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Алармата почва да пищи при отключване.
Проблема е в датчика за наклона, намира се в багажника, като отвориш и махнеш лявата кора зад стопа ще намериш един бял модул - той е проблемния, замени го със такъв който е със HW версия по-голяма от 10 - твоя почти сигурно е с по-малка версия. Модула за наклона е това.
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Мерси колега
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- IVORY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i benzin/ gaz 1997
и при мен колега е понякога така ,ама заключвам и после отключвам и ок,абе тая аларма има ли кутия някъде и има ли нещо за регулиране н а датчиците като при другите аларми дето ги монтират тук.ритам бласкам нищо не свирва
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
IVORY написа:и при мен колега е понякога така ,ама заключвам и после отключвам и ок,абе тая аларма има ли кутия някъде и има ли нещо за регулиране н а датчиците като при другите аларми дето ги монтират тук.ритам бласкам нищо не свирва
фабричните аларми нямат шок датчик, но не е проблем да се монтира допълнително

- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
Мойта аларма в някои нощи започна да се включва през 10 мин и е нетърпимо . Възможно ли е да се изключи софтуерно ,а дистанционното пак да си работи за откл/заключване ?
6 мнения
• Страница 1 от 1