Разход над 18/100 градско нормално ли е за 525и автоматик.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 525i

Разход над 18/100 градско нормално ли е за 525и автоматик.

Мнение от NGN » 28 Авг 2014, 11:22

Здравейте, зареждам на всеки 100 км градско 50 лв. бензин предимно от OMW 100 октановия или Petrol 96 Extra Force с 95 минавам пак 100км за същите пари пробвал съм бензина на всички бензиностанции резултата е същия колата е автоматик и се кара предимно без климатик градско гумите са ми 16ки 205, това нормален разход ли е за тази кола (извънградско с 160-170 ми харчи 9 с по ниска скорост по малко).

Скоро смених виското и като запаля колата сутринта първите 1-2 минути варти здраво като тръгна, също и като позагрее се включва и се чува като самолет обикновено се изключва когато загася колата или ако карам с по висока скорост без да спирам, стрелката на температурата ми е закована на 12ч. през цялото време никога не се е поклащала или мърдала също така колата става мудна като започне да върти здраво виското имам чувството че колата загрява много и от там е проблема и с разхода ако има проблем де :confused:. Водната помпа и тя е сменяна наскоро но имах стара работеща и сложихме нея, като погледна антифриза ми се вижда че течността е като ръждясала.

Назад към E39