Чукане прещракване 530д автоматик
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Чукане прещракване 530д автоматик
Здравеите колеги ! от скоро съм собственик на 530д автомат 2002 год. Когато превключа на'' R '' се чува едно прещтракване някаде от доло , не всеки път, какво може да е според вас? благодаря предварително 

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Чукане прещракване 530д автоматик
На първо време и най- просто прегледай на канал/подемник тампони на мотора, кутията, механизма за превключване на кутията, кардан, полуоски...... С една дума обстоен преглед на цялата карантия отдолу- няма да ти е излишно.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
гумено каре
- shmotza
- кандидат ентусиаст
-
Колега, ако прещракването ти се чува от P към R, забележи дали си спрял на някакъв наклон, защото товариш кутията и е нормално /когато спираш на наклон, преди да слагаш паркинг, дърпай ръчната/...ако ли не е такъв случая, колегите по-горе са те насочили от къде да започнеш 

Здравейте ! благодаря на всички отзовали се колеги , днес колата беше на сервиз .всичко споменато по горе беше проверено и е здраво според маистора се чувало от кутията .Не всеки път го прави , когато дам на ''R'' тогава се чува после на ''D''P'N'" и пак на''R'' и го няма вече тоя проблем . все едно обира някъкъв луфт .
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
lefo написа:Здравейте ! благодаря на всички отзовали се колеги , днес колата беше на сервиз .всичко споменато по горе беше проверено и е здраво според маистора се чувало от кутията .Не всеки път го прави , когато дам на ''R'' тогава се чува после на ''D''P'N'" и пак на''R'' и го няма вече тоя проблем . все едно обира някъкъв луфт .
това ти е от наклона ( на който си спрял ) колкото е по голям по трудно влиза. колега по горе ти е дал добър съвет дърпай ръчната преди да пуснеш паркинг . можеш да тестваш , но съм убеден че тие от ттова и аз в началото бях в филм . нищо му няма на автомата

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Това трябва да се изгради като навик с ръчната и би спомогнало за безпроблемното функциониране на кутията по-дълго време.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
7 мнения
• Страница 1 от 1