Е39 ТДС Изгасна в движение
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Е39 ТДС Изгасна в движение
Здравейте колеги,четох из форума но искам нови мнения затова пускам нова тема!днес както си карах колата ми изгасна и повече не иска да запали.Лампата на горивото ми светеше обадих се на приятел докара 10 литра,но пак нищо а маркуча от филтъра за ГНП-то е пълен с мехури и като въртя да запаля постоянно влизат още мехури къде е проблема?
- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
Re: Е39 ТДС Изгасна в движение
RaKi написа:Здравейте колеги,четох из форума но искам нови мнения затова пускам нова тема!днес както си карах колата ми изгасна и повече не иска да запали.Лампата на горивото ми светеше обадих се на приятел докара 10 литра,но пак нищо а маркуча от филтъра за ГНП-то е пълен с мехури и като въртя да запаля постоянно влизат още мехури къде е проблема?
zadkormilnoto ustroistvo che ostavq kolata bez nafta
nqkoi koito razbira da ti q obezvazdushi makar che tds a pri povechko vurtene na starter izvajda povecheto vuzdux
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Трябвало е да добавите още 10л и щеше да запали. И не напразно ги има темите със "старите" мнения, които казват "помпата в резервоара е прецакана". Нямаше нужда от нова тема с такъв въпрос.
Дали ще стане само с обезвъздушаване или трябва да проверявам и помпата?
- gentata
- старши ентусиаст
-
Ако не работи помпата стига да има достатъчно гориво в резервоара се обезвъздушава сама на стартер без проблем. Ако не от един път от втори пали.
Колеги има ли някакъв по специален начин за обезвъздушаване или само с въртене щото аз като въртя то постоянно си навлизат мехурчета а и ми казаха че под шофьорската седалка имало някаква помпичка можело там да е проблема 

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Обезвъздушава се сама.Ако имаш 20+ литра в резервоара и пълни с въздух, значи имаш пробив по горивопровода.Почвай да проверяваш тръби маркучи и ще намериш от къде взима въздух.
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- gentata
- старши ентусиаст
-
RaKi написа:.... под шофьорската седалка имало някаква помпичка можело там да е проблема
Тдс-а няма такава помпа. Има в резервоара подкачваща и отпред при двигателя ГНП.
Колеги оказа се помпата в резервоара,каква марка бихте ми препоръчали да си взема?Аз гледах PIERBURG германска.
9 мнения
• Страница 1 от 1