ПРОБЛЕМ ПРИ СМЯНА НА АМОРТИСЪОР

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39
Мечтае да кара: BMW X5

ПРОБЛЕМ ПРИ СМЯНА НА АМОРТИСЪОР

Мнение от hitemup » 02 Юни 2014, 15:59

Здравейте колеги надявам се да ми помогнете..Преди 2 месеца колата ми(бмв е39 520и) получи удар в дясно предно колело и в последвствие отидох в сервиз смениха ми преден долен носач и трябваше и амортисъора защото беше крив..1во купих 2 такива от бмв520 в последствие се оказа,че колата ми е сас сменен двигател а купето е от бмв 540и.. :arrow: и така върнах ги и взех за 540и когато свалих старите си се оказа,че старите са ми с 1,5см по-високи от тези който взен незнам по каква причина..и така въпроса ми е нещо друго при смяна на амортисъор освен пружините сменя ли се,защото днес "майтора" ми звани и ми казва,че амортис. нестава ли трябвало чисто ноти като старите,защото трябвало да се сменя почти всички части около амортисъора. :banghead: вече 2месеца колата седи при него и никакво развитие самнявам се вообще че разбира..Моляви помогнете ми защото само взимам и връщам части а това са пари..пари който ги нямам.. моляви дайте ми съвет! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Re: ПРОБЛЕМ ПРИ СМЯНА НА АМОРТИСЪОР

Мнение от liort » 03 Юни 2014, 13:41

Най-простото нещо което можеш да направиш е да вземеш стария амортисьор който си свалил от колата, и по него да търсиш другите.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Re: ПРОБЛЕМ ПРИ СМЯНА НА АМОРТИСЪОР

Мнение от kraininski » 03 Юни 2014, 13:55

Абе според мен най-простото и логично нещо е да си прибереш колата от "майстора" и да му покажеш среден пръст.Ебем ти и майстора дето сменява амортесьор 2месеца

Иначе наистина търси нови като ги сравняваш със старите.Според мен на колата са били по-дълги, защото е сложен по-лек мотор и предполагам че предницата стои по-високо от нужното.На самия амортесьор би трябвало да има някакви номера, които да помогнат в търсенето.
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

Назад към E39