Теглене на авто-платформа с е39 530 DA

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, Е53
Мечтае да кара: ново

Re: Теглене на авто-платформа с е39 530 DA

Мнение от mi6obmw » 26 Апр 2014, 0:41

Това, че не трябва да се тегли с автомат, никой не го е казвал. И аз съм с автомат и аз - тегля. Но съм на мнение, че белята ще дойде по- скоро. А за сравненито с камиони с автомат- няма нищо общо. Те нашите кутии са просто "чудесни", камоли с 2 тона отзад.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 26 Апр 2014, 9:52

omegaart написа:Пълна глупост е , това че с автомат не трябва да се тегли ...

Камионите( тировете ) като са автомати 99 % от тях кво ? Тъпаци са щото ползват автомати ли ?

Поне като говорите се аргументирайте.

Не, пълна глупост е да сравняваш автомат на камион проектиран специално да тегли през целия си живот, с този на една обикновена кола. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d e39

Мнение от mermenkov » 01 Май 2014, 22:18

Утре ми пристига теглича. Намерих си оРгинален Westfalia със сваляема топка комплект с греда, всички кабели с буксите и модула за светлини. Бронята ще се изреже това е ясно, но колкото и теми да изчетох не схванах кабелите как да вържа. Някои пишат левия стоп други при акумулатра и се обърках. Аз огледах всичко отзад и свободна букса не видях. Ако може малко напътствия ще съм благодарен. Взможно ли е да нямам букса и да трябва да тегля жици от стопа? Ако тегля жици да махна ли модула или да го оставя? Ако някой има снимки къде е закачил буксата ще помоля да сподели. :bchug:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 02 Май 2014, 10:09

Като ти дойде и го видиш на живо ще се ориентираш сам кое къде е, не е сложно. Има букси които се включват към буксите на стоповете (става нещо като преход), има един плюс който се връзва при кутията горе над акумулатора.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mermenkov » 02 Май 2014, 21:02

Теглича го монтирах заспа перфектно /очаквах че е по-малко разправия ама си замина полувин следобяд :cry: / обаче тоците колкото повече ги гледам толкова повече се обърквам. Хем не съм толкоз бос с тези неща, но от тези кабели излизат поне 5-6 букси + няколко висящи кабелчета всичко това го събрах в багажника и мисля да не експериментирам. Ако някой от форума от София се навие срещу заплащане да ми ги навърже ще се радвам ако ли не ще ходя при жичкаджия :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от TGA » 03 Май 2014, 21:42

Здравей колега , изобщо не го мисли ,слагай теглича и газ , от къде го взе че и на мен ми трябва за е39 комби ако има значение и цена ме интересува

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mermenkov » 05 Май 2014, 9:17

Намрих го в продавалник. Тук във форума вървят като топъл хляб и не успях да намеря :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E39