спешен въпрос относно покупка на Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

спешен въпрос относно покупка на Е39

Мнение от JANI » 14 Окт 2006, 18:23

колеги харесах едно е 39 525 тдс 97-ма видях го , страхотен екземпляр, автомат -няма следи от боядисване , лакиране и тн, салон - много добро състояние, волана , педалите ... износени но в нормите, особеното на колата е 4е от 10 такива дизела които съм гледал тази направо ме срази - перфектна работа на мотора , който впро4ем нямаше следи от пароструйка , никакво изпушване при запалване , из4акаш го 15мин за да видя топлия старт - идеално, изброявам ЕКСТРИТЕ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ .....---кожен салон, 6 еър бегъ, подгряване на седалките, памет на седалките и надуване на сед.., двойни стъкла , електри4еска щора , бленда на огледалата , гсм система , оригинален усилвател и цд 4ейнджър, блокаж на дифа - забравих трите букви , автомат - което за мене е най- голямата екстра ...пе4ка , махагон пълен ел пакет 4 клю4а -пълния комплект и има още ама ми изко4иха от главата, та въпроса ми е заслужава ли си 17к,лв за това , моля дайте ми акул 4е в понеделник ще ходя да я гледат майстори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 14 Окт 2006, 19:26

мисля,че цената е разумна. може би малко по-висока от другите, но колата си има екстри и ако е в добро състояние значи това е новата ти кола :)
Успех!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 14 Окт 2006, 23:28

добра е цената ... ако добавиш още 5 ще можеш и нещо само с "d" да намериш предполагам ....
Но екстрите са добри!! Огледаи мотора и ходовата част отпред ... има важна тема по този въпрос!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 14 Окт 2006, 23:55

знам 4е мога да взема д оба4е подръжката е по-дебела, каско, застраховки, по-апетитна е за автоджамбази и.... общо взето ми се струва 4е не съм дорасъл за толкова скъпа кола... а относно прегледа карах я няма видими недостатъци но в сервиза ще си кажат ама все ми се струва 4е може и цената да е малко по-надолу все пак 97-ми набор е ма ще видим

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 15 Окт 2006, 0:44

мисля,че добре си решил да вземеш tds. Въпреки,че d-то дава по-нисък разход и върви повече е по-добре по-скъп tds отколкото евтино d. иначе после може да береш много ядове! Пък и щом екстрите ти одисват...
Дано колата наистина е читава и много да те радва :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 15 Окт 2006, 3:26

Аз като те слушам колата вече е твоя :winky: в сервиза ако намерят нещо дребно сваляй малко от цената и я взимай щом е толкова запазен аи те кефи. Успех!

Назад към E39