Проблем с аларма
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с аларма
Добър вечер колеги..
Проблема е следния
Колата е 1996 година с фабрична аларма..сутринта паркирах пред вкъщи..преди малко отивам да отключа колата от ключа и алармата се включи със отключването на колата..и не спира..отключвам заключвам няколко пъти и алармата не спира...след като се насвири в рамките на 30-40 секунди сама спира..какъв може да е проблема..
не съм сменял батерията на ключа, възможно ли е да е от това.. или е някакъв проблем с алармата..
Благодаря.
Проблема е следния
Колата е 1996 година с фабрична аларма..сутринта паркирах пред вкъщи..преди малко отивам да отключа колата от ключа и алармата се включи със отключването на колата..и не спира..отключвам заключвам няколко пъти и алармата не спира...след като се насвири в рамките на 30-40 секунди сама спира..какъв може да е проблема..
не съм сменял батерията на ключа, възможно ли е да е от това.. или е някакъв проблем с алармата..
Благодаря.
- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Re: Проблем с аларма
На мен ми се е случвал подобен проблем и се оказа спадане на напрежението от акумулатора. Почва да се бъгва алармата и имобилайзерът. Като заредих акумулатора всичко се оправи.
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Проблема може да е в датчика за наклон.
Малка бяла кутийка която се намира зад левия стоп. (където седят чейнджъра, усилвател, модула за телефон, навигацията и т.н., ако имаш някое от тях)
Малка бяла кутийка която се намира зад левия стоп. (където седят чейнджъра, усилвател, модула за телефон, навигацията и т.н., ако имаш някое от тях)

Не сам забелязал да има проблем с акумулатора, колата е 528 и сутрин си пали...зимата нямах проблем..а и не сам забелязал проблем с имобилайзерът (не че знам в какво трябва да се прояви проблема)
А за този датчик, ще го погледна..
Гледах всичките бушони и не видях проблеми..
Интересното е че след като се включи алармата по никакъв начин немога да я спра..спира си от самосебе си след около 30-40 секунди
А за този датчик, ще го погледна..
Гледах всичките бушони и не видях проблеми..
Интересното е че след като се включи алармата по никакъв начин немога да я спра..спира си от самосебе си след около 30-40 секунди
Преди малко след поредния опит сам да реша проблема забелязах, че датчика на алармата които е в двигателния отсек.. едно такова като патронче което седи натиснато когато предния капак е затворен..таа буксата която се включва към него е счупена и едва едва щраква...
Възможно ли е да прави бела там..като се има предвит че досега е нямало проблеми от там..
Възможно ли е да прави бела там..като се има предвит че досега е нямало проблеми от там..
5 мнения
• Страница 1 от 1