Проблем!! с хидравликата на 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем!! с хидравликата на 530д
колеги имам следния проблем . Взех колата с лек удар от Германия и съм оправил всичко ,но ето че не е било точно така .. от казанчето за хидравликата минават едни маркучи към радиаторче което явно охлажда хидравличната течност , което радиаторче от удара явно е мн леко спукано и сълзи. И въпроса ми е някой свалял ли е този радиатор и дали може да се извади от горе без да се свалят водния и климатичния ,а само чрез махане на маската да се издърпа на горе за да се свали и залепи
Благодаря предварително !

- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: Проблем!! с хидравликата на 530д
Охлаждането на хидравликата не е през радиатор, а има една серпентина, която по спомен се намира пред радиатора на охладителната система...Серпентината е номер 8 от тази схема: http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=32&fg=20
Не съм напълно сигурен, но мисля, че за да стигнеш до нея се сваля перката, виското и радиатора на охладителната система...
А тук ти намерих и тема за подобен проблем, има и снимки, за да се ориентираш: viewtopic.php?f=35&t=365678
Не съм напълно сигурен, но мисля, че за да стигнеш до нея се сваля перката, виското и радиатора на охладителната система...

А тук ти намерих и тема за подобен проблем, има и снимки, за да се ориентираш: viewtopic.php?f=35&t=365678
2 мнения
• Страница 1 от 1