Проблем спирачки Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoichkov1988
-
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: neshto novo
Проблем спирачки Е39
Здравейте колеги проблема е следния карам Е39 520 98г. с АБС и АСЦ от известно време колата спря да спира както трябва и се указа,че нямам предни спирачки само задните работят смъкнах апаратите проверих буталото всичко добре смазах ги на ново смених накладките с нови смених гумените маркучи налях масло обезвъздуших ги пробвах държат няма проблеми слагам гумите покарах малко но пак не ми харесва предно дясно колело студено и дърпа наляво и от известно време ми направи впечатление че като натисна много леко спирачките веднага ми се активира АБС но не винаги.Къде да търся проблема че вече и аз незнам благодаря предварително. 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Проблем спирачки Е39
Щом при леко натискане на спирачките се включва АБС-а провери ли как са гривните, да няма спукана/мръсна?

- Stoichkov1988
-
-
Много не съм наясно за кои гривни говорим къде се намират

Bavarcho написа:Щом при леко натискане на спирачките се включва АБС-а провери ли как са гривните, да няма спукана/мръсна?
- shmotza
- кандидат ентусиаст
-
Stoichkov1988 написа:Много не съм наясно за кои гривни говорим къде се намират
Bavarcho написа:Щом при леко натискане на спирачките се включва АБС-а провери ли как са гривните, да няма спукана/мръсна?
гривните са там, където ти стоят абс датчиците - те четат от гривните - на всяко колело
п.п.-трябва си разглабяне - не са отгоре

- Stoichkov1988
-
-
гривните ги почистих засега проблема изчезна остана само предно пасажерско колело защо неще да спира 

5 мнения
• Страница 1 от 1