ТВ Тунер и проблем с ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
ТВ Тунер и проблем с ксенон
Здравейте колеги ! Някои от вас решил ли е проблема с телевизията ? До колкото знам за е39 няма цифров ТВ тунер и се чудя дали може да се сложи обикновен (като за телевизор) и да се измисли някакъв преходник или има алтернативен вариант.... ?
Също така имам проблем с ксенона ... да отбележа установих,че колата е имала удар и фаровете са сменени в момента съм с DEPO,но какво да правя като неразбирам прецаках се.Всъщност,проблема е,че е имала оригинален ксенон,но баластите са изгоряли тествах ги с оригинална крушка на БМВ и като сложа обикновен както си работи колата пускам фаровете и колата гасне.Опитах се както беше написал 1 колега да ги омотая с фолио,но пак нестава.Даите някакви идеи какво да направя ? Благодаря предварително !
Също така имам проблем с ксенона ... да отбележа установих,че колата е имала удар и фаровете са сменени в момента съм с DEPO,но какво да правя като неразбирам прецаках се.Всъщност,проблема е,че е имала оригинален ксенон,но баластите са изгоряли тествах ги с оригинална крушка на БМВ и като сложа обикновен както си работи колата пускам фаровете и колата гасне.Опитах се както беше написал 1 колега да ги омотая с фолио,но пак нестава.Даите някакви идеи какво да направя ? Благодаря предварително !
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: ТВ Тунер и проблем с ксенон
По първия ти въпрос има много изписано, но всеки, който няма финикийски знаци или не му се дават излишни пари не е направил нищо... "Операцията" за кадърно изпълнение със запазване на цялата функционалност е около 500 лв.
По втория ти въпрос - иди на "електричар", за да не получиш "главоболие" с лайт модула.... "Електричаря" да е поне със средно специално образование и да знае какво трябва да стане и как, че ако попаднеш на "баш-майстора" - лайт модул - около не знам колко лева се изпада, а самите фарове "Депо" може да са много добри като изработка. "Депо" правят супер фарове.
По втория ти въпрос - иди на "електричар", за да не получиш "главоболие" с лайт модула.... "Електричаря" да е поне със средно специално образование и да знае какво трябва да стане и как, че ако попаднеш на "баш-майстора" - лайт модул - около не знам колко лева се изпада, а самите фарове "Депо" може да са много добри като изработка. "Депо" правят супер фарове.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
predel написа:По първия ти въпрос има много изписано, но всеки, който няма финикийски знаци или не му се дават излишни пари не е направил нищо... "Операцията" за кадърно изпълнение със запазване на цялата функционалност е около 500 лв.
И по 2-рия въпрос е изписано супер много и няма нищо общо с твоето предложение/предположение.
Да махне гадните баласти и да си вземе хубави китайски от колега във форума или 2-ра ръка оригинални. Тогава проблема ще му се реши , проблема не е от крушките.
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Аз лично чакам колеги от форума да завършат проектите си за телевизията.Казват че ще може да се управлява от волана. Относно ксенона-сложи си оригинални баласти 

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
4 мнения
• Страница 1 от 1