Затъмняване мигачи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Затъмняване мигачи
[quote="plam81"]Колега виждал съм направени с фолио целите фарове и стоят много добре, само не знам как светят. Момчето е от Стара Загора и мисля да го карам да прави и моите.
Ако ти си измислил нещо драсни , че и аз имам също интерес и съм от СТЗ.[Привет колега това с фолиото на фаровете - НЕ СТАВА . Слагах си на моите на вьтршните стькла от най светлото , ефекта е много добьр , визията сьщо , НО не свети - намаля светлината драстично и го махнах . Фолиото е щатско на фирма ОРАФОЛ и е едно от най добрите на пазара , казвам го от личен опит и не го препорьчвам на никой , от 15 г. затьмнявам стькла на коли и който иска да му слагам на фаровете след като му обясня се отказват - мога да му взема парите и след това да си бльска главата но все пак от човешка гледна точка е по добре да знае и сам да преценява , за стопове е перфектно , НО ЗА ФАРОВЕ НЕ СТАВА
Ако ти си измислил нещо драсни , че и аз имам също интерес и съм от СТЗ.[Привет колега това с фолиото на фаровете - НЕ СТАВА . Слагах си на моите на вьтршните стькла от най светлото , ефекта е много добьр , визията сьщо , НО не свети - намаля светлината драстично и го махнах . Фолиото е щатско на фирма ОРАФОЛ и е едно от най добрите на пазара , казвам го от личен опит и не го препорьчвам на никой , от 15 г. затьмнявам стькла на коли и който иска да му слагам на фаровете след като му обясня се отказват - мога да му взема парите и след това да си бльска главата но все пак от човешка гледна точка е по добре да знае и сам да преценява , за стопове е перфектно , НО ЗА ФАРОВЕ НЕ СТАВА

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
CCFL+затъмнени мигачи/фарове/стопове,класическо...
Ето ви този вариант който изглежда по-добре може би..

Ето ви този вариант който изглежда по-добре може би..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bocho123321
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds
Фолиото за стъкла и фарове е различно.За фаровете е доста дебело.Става перфектно , но после като решиш да го махнеш остава едно лепило и става голяма играчка.И да намалява светлината малко , но я намалява!
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
Няма да е фолио, отказах се напълно.
Пръскам със спрейче и забравям
Пръскам със спрейче и забравям

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2