Задна М-броня
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Задна М-броня
Единия ми датчик на парктроника е влезнал навътре и няма вариант да се бръкне под бронята за да го избутам(от средните датчици е не е от към лайсните ) .Има ли вариант да го измъкна без да свалям бронята.. ако ли не как се сваля бронята ? Бронята е от М пакет колата 1998г.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Re: Задна М-броня
Разкачваш подкалниците, там където се захващат за задната броня, след това отваряш багажника и развиваш 'буферите', с малка тресчотка, камък 13 без удължение, гайките се намират в началото на багажника, в левия му и десен край, успех (y)

E34, E38
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Re: Задна М-броня
Има вариант и без да сваляш бронята,но ако го виждаш.Вадил съм с вакумна мембранка(взех мембранката от поставка за сапун
сега ми е смешно,но е факт),натиснах мембранката да направи вакум с датчика и така го издърпах на Е61.На мойта комбара мога да бръкна и да стигна до датчика
.Ако ти се е
издавил само датчика може и така както ти написах да го изтеглиш,но ако е хлътнал заедно с планката му,свали бронята и си залепи планката.Колегата ти е дал добри указания.

издавил само датчика може и така както ти написах да го изтеглиш,но ако е хлътнал заедно с планката му,свали бронята и си залепи планката.Колегата ти е дал добри указания.
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
4 мнения
• Страница 1 от 1