Какво означава това?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- freestyler10
- Потребител
-
Какво означава това?
Здравейте колеги,, искам да питам някой знае ли какво означават следните неща: "Contr. Luci Targa" и "Contr. Lucu Post." Изписва ми ги всеки път калто паля колата, езика е италиански.
А и един допълнителен въпрос, проблема е с ел. стъклото на шофьорската врата, като цъкна да го сваля се сваля само 3-4см. и до там.. какво може да е и какво е решението
А и един допълнителен въпрос, проблема е с ел. стъклото на шофьорската врата, като цъкна да го сваля се сваля само 3-4см. и до там.. какво може да е и какво е решението

- todorakis82
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби
Re: Какво означава това?
freestyler10 написа:Здравейте колеги,, искам да питам някой знае ли какво означават следните неща: "Contr. Luci Targa" и "Contr. Lucu Post." Изписва ми ги всеки път калто паля колата, езика е италиански.
"Contr. Luci Targa" виж си светлините на номера отзад.
"Contr. Luci Post." пак е нещо за светлините отзад най-вероятно габаритите но не съм сигурен.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
И двата проблема са нещо с светлините. (отзад)
С тоя италиански не те ли дразни, защо не го смениш с английски? (поне да разбираш какво пише, не само като излезне някакво съобщение)
С тоя италиански не те ли дразни, защо не го смениш с английски? (поне да разбираш какво пише, не само като излезне някакво съобщение)

- freestyler10
- Потребител
-
Благодаря ви много,
Bavarcho скоро мисля да го сменя езика ама докато стане сигурно ще го науча тоя италиански
Bavarcho скоро мисля да го сменя езика ама докато стане сигурно ще го науча тоя италиански

- freestyler10
- Потребител
-
5 мнения
• Страница 1 от 1