Проблем:изчезва ми хидравликата свирката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем:изчезва ми хидравликата свирката
Абе вие сте били големи бъзикчии!!!Пич аз я оставих в сервиз и ми казаха че е от това след като го смених всичко беше ок.Ама първо мина диагностика
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
mad_presley написа:Не ти е в клемореда проблема. Първо провери предпазителите в жабката, ако няма изгорели предпазители, закачи я на диагностика и ще си покаже какво и има
и защо така мислиш

Барай шишарката Минкеее ....
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
anzak написа:mad_presley написа:Не ти е в клемореда проблема. Първо провери предпазителите в жабката, ако няма изгорели предпазители, закачи я на диагностика и ще си покаже какво и има
и защо така мислиш
Защото свирката може и да е от клеморед (едва ли там е проблема обаче), но сервотроника се управлява от GM. Ако окъсява някой кабел и гори предпазител №30 мисля беше и става точно така, няма свирка, няма сервотроник.
А и какво общо има сервотроника с клемореда

P.S Предполагам, че колегата под хидравлика е имал предвид точно сервотроник.
- zeka1316
- Потребител
-
- Кара: е39тд
- Детайли за колата: [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m19697.gif[/IMG][/URL]
моята хидравлика си работи просто както си карам и изведнъж ми изчезва радиото спира да ми работи мултиволана светка ми на борда че са ми изгорели крушките отзад че нямам вода в казанчето за чистачките и после като ми светне иконата за ербега за 3 секунди и всичко започва да си работи
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
mad_presley написа:anzak написа:mad_presley написа:Не ти е в клемореда проблема. Първо провери предпазителите в жабката, ако няма изгорели предпазители, закачи я на диагностика и ще си покаже какво и има
и защо така мислиш
Защото свирката може и да е от клеморед (едва ли там е проблема обаче), но сервотроника се управлява от GM. Ако окъсява някой кабел и гори предпазител №30 мисля беше и става точно така, няма свирка, няма сервотроник.
А и какво общо има сервотроника с клемореда![]()
P.S Предполагам, че колегата под хидравлика е имал предвид точно сервотроник.
ама пропусна еърбега и въобще всичките изброени неща са на терминал Р или плюса преди контакт може и сервотроника да е не съм поглеждал схемата или го Гм да не отива някой плюс при положение че се ебава клемореда защото на моята кола въобще не можеше да се чете еърбег и по спомен и ГМ като се ебаваше клемореда
Барай шишарката Минкеее ....
- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520-170ps
- Мечтае да кара: М5
здр колеги и аз вече да се присъидиня значи моя проблем е следния когато запаля и колата работи на място имам хидравлика но като тръгна и хидравликата се губи спирам пак няма хидравлика гася и паля отново имам хидравлика масло сменено казан4ето е из4истено имам лек теч но нз от каде ...колата е 2001 2.2 бензин
Последна промяна BMW_TEAM_SH на 23 Дек 2013, 21:33, променена общо 1 път
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
BMW_TEAM_SH написа:...голата е 2001 2.2 бензин
Облечената коя година е ?

- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520-170ps