Загасна в движение ТДС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Загасна в движение ТДС
Здравейте приятели,
Карам 525 ТДС (ръчка) 97г. от една година и нито грам проблем навъртяни около 15К. И какво нещастие приятели днес в час пик тръгвам и след 400-500 метра на колелото на телевизионна кла колата иведнъж започна да губи мощност и загасна за около 100 метра точно преди колелото и няма палене... Неще и нещеее направих километрично задръстване... яко псувни донре че един френд има голям джип та дойде за няма и 20 мин и ме дърпа до тях на около 2 км. Оставих там черното БМВ и сегааааа.... Майстора вика по тела може да помпа изгоряла ... обаче аз имам съмнения ченещо ми е сипано в резервоара защото там където седи в един голям гараж днес е влязъл един който много ми завижда на баварката и ме мрази и там колата е отворена да не пищи алармата на пазача. За мене е 50/50 дали ми се е развалила помпата или е сипано нещо в резервоара да ми развали помпата или кой знай какво още.... Дизела ми е сипан преди 5 дни няма никакъв проблем Shell V -Power Disel... (Карам предимно с такова гориво) Сменени масла и обслужване преди 300 км. Мотул 6100 маслен горивен въздушен и т.н...Утре отивам при моя майстор той каза може да се разбере дали е сипано нещо в нафтата... почти съм сигурен че е тоя боклучко той редовно ми драска колата с разни ножки . Вие какво мислите по въпроса ?
Карам 525 ТДС (ръчка) 97г. от една година и нито грам проблем навъртяни около 15К. И какво нещастие приятели днес в час пик тръгвам и след 400-500 метра на колелото на телевизионна кла колата иведнъж започна да губи мощност и загасна за около 100 метра точно преди колелото и няма палене... Неще и нещеее направих километрично задръстване... яко псувни донре че един френд има голям джип та дойде за няма и 20 мин и ме дърпа до тях на около 2 км. Оставих там черното БМВ и сегааааа.... Майстора вика по тела може да помпа изгоряла ... обаче аз имам съмнения ченещо ми е сипано в резервоара защото там където седи в един голям гараж днес е влязъл един който много ми завижда на баварката и ме мрази и там колата е отворена да не пищи алармата на пазача. За мене е 50/50 дали ми се е развалила помпата или е сипано нещо в резервоара да ми развали помпата или кой знай какво още.... Дизела ми е сипан преди 5 дни няма никакъв проблем Shell V -Power Disel... (Карам предимно с такова гориво) Сменени масла и обслужване преди 300 км. Мотул 6100 маслен горивен въздушен и т.н...Утре отивам при моя майстор той каза може да се разбере дали е сипано нещо в нафтата... почти съм сигурен че е тоя боклучко той редовно ми драска колата с разни ножки . Вие какво мислите по въпроса ?
Re: Загасна в движение ТДС
Здравейте приятели,
Оказа се изгоряла помпа в резервоара майстора каза,че била оригиналната помпа от 1997 г.
, и така резултата в цифри :
Аварийна платформа: 30 лв.
Помпа: 116 лв. (немска)
Работа: 35 лв. (30 мин.)
Общо платени : 178 лв.
Сега Баварката е Ок. Готова е за коледните и новогодишни празници
Оказа се изгоряла помпа в резервоара майстора каза,че била оригиналната помпа от 1997 г.

Аварийна платформа: 30 лв.
Помпа: 116 лв. (немска)
Работа: 35 лв. (30 мин.)
Общо платени : 178 лв.
Сега Баварката е Ок. Готова е за коледните и новогодишни празници

- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Пренастой си чуствителноста на алармата и започни да си заключваш колата.Вярно че се съобразявате с пазача ,ама ако някои ти изсипе 2кг захар или някоя друга"смрад" пазача едва ли ще бъде съпричастен с проблема.(поне аз така бих направил) 

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Заключвай си колата че преди дни видях ремонт за 2000 лв след изсипано шише серниста киселина в резервоара
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Ама какви са тия хора,като имаш нещо към някой,заставаш и му го казваш в очите.Това са мишкарски работи.
П.П.разликата в хората е ,че на едни зад ребрата има сърце,а на други помпа за кръв
П.П.разликата в хората е ,че на едни зад ребрата има сърце,а на други помпа за кръв
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
5 мнения
• Страница 1 от 1