ABS CONTROL MODULE 0265900001
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
ABS CONTROL MODULE 0265900001
Здравейте! До скоро имах проблем с ABS модула, не работеше. Купих нов ABS Module Bosch, сложих го и тръгна всичко, понеже не ми работеше километража, моментния разход на гориво, брояча, нищо по таблото, освен обортомера. Та днес бях в сервиз да ми изчистят грешките от таблото и да го синхронизират, но изписа incorrect coding и тоя от сервиза ми иска някакви кодове за да го направи, а такива кодове нямам от часта. Къде да ги намеря, не би ли трябвало той като закачи компа и да ги направи?
Re: ABS CONTROL MODULE 0265900001
nikoletka написа:Здравейте! До скоро имах проблем с ABS модула, не работеше. Купих нов ABS Module Bosch, сложих го и тръгна всичко, понеже не ми работеше километража, моментния разход на гориво, брояча, нищо по таблото, освен обортомера. Та днес бях в сервиз да ми изчистят грешките от таблото и да го синхронизират, но изписа incorrect coding и тоя от сервиза ми иска някакви кодове за да го направи, а такива кодове нямам от часта. Къде да ги намеря, не би ли трябвало той като закачи компа и да ги направи?
Смени сервиза...отвори търговският раздел на продава под форума,има доста сервизи,които се специализирват в тази област с това.
3 мнения
• Страница 1 от 1