Звук при студен старт...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
Re: Звук при студен старт...
Колега, има ли развитие ?
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
another90sm написа:Колега, има ли развитие ?
От този противен звук няма и помен...

Ще чакам да ме потърси пак

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Това е развитието:
Значи нов реле- регулатор 44 лв от Фуго мисля че се казваше магазина ето http://www.fugo.bg/bg/contacts/store_burgas
Също от там лагери, че единия си беше затегнал и се въртеше в пластмасовата капачка, а другия имаше луфт, нов колектор, че едната четка беше износила леглото си до край- 40лв двата лагера с капачката и колектора, и накрая ми ги сложи Сашо на Мария Луиза една работилница само за динама и стартери, и той срещу 40лв. А и вечерта ми трябваше въже за да я издърпам от пътя, и от лукойл 30 лв.
Цялата работа 124лв 20лв нафта на пасата който я дърпах, 30 лв въжето, и акумулатора на зарядка цял ден.
Опасна жена имам
мина 100+ км на акумулатор...
Значи нов реле- регулатор 44 лв от Фуго мисля че се казваше магазина ето http://www.fugo.bg/bg/contacts/store_burgas
Също от там лагери, че единия си беше затегнал и се въртеше в пластмасовата капачка, а другия имаше луфт, нов колектор, че едната четка беше износила леглото си до край- 40лв двата лагера с капачката и колектора, и накрая ми ги сложи Сашо на Мария Луиза една работилница само за динама и стартери, и той срещу 40лв. А и вечерта ми трябваше въже за да я издърпам от пътя, и от лукойл 30 лв.
Цялата работа 124лв 20лв нафта на пасата който я дърпах, 30 лв въжето, и акумулатора на зарядка цял ден.
Опасна жена имам

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2