Проблем с нивомата на Е39 комби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320
- Мечтае да кара: М5
Re: Проблем с нивомата на Е39 комби
ЧНГ на всички и много безаварийни километри с любимата марка!
по въпроса нямам развитие за сега но най-скоро време ще го реша,диагностика още не съм и правил но се сетих за нещо друго.Може ли да имам конденс в маркуча за проблемната възглавница и като стане температурата минус да замръзва.Що се отнася по въпроса на колегата за опцията за налягането в гумите не мисля че мога с нещо мога да съм му полезен,но нека се разрови из форума ако не да пусне тема все някои ще знае нещо.
по въпроса нямам развитие за сега но най-скоро време ще го реша,диагностика още не съм и правил но се сетих за нещо друго.Може ли да имам конденс в маркуча за проблемната възглавница и като стане температурата минус да замръзва.Що се отнася по въпроса на колегата за опцията за налягането в гумите не мисля че мога с нещо мога да съм му полезен,но нека се разрови из форума ако не да пусне тема все някои ще знае нещо.
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Пич аз съм 100% че не е възглавниа ако е тя то никога няма да ти се напомпа при теп до колко аз разбрах ту се помпа ту не аз го имам същя проблем не винаги са ми равни нивата отзад но си карам така
защо първо неопиташ да я качнеш на компютър 

- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320
- Мечтае да кара: М5
Така и ще направя ще в закача на компа и ще вида какво ще излезе.
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Пиши после 

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
възглавницата е 390лв в Дару с мисля бяха 3 месеца гаранция !
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Iwelin Welikow написа:Пич аз съм 100% че не е възглавниа ако е тя то никога няма да ти се напомпа при теп до колко аз разбрах ту се помпа ту не аз го имам същя проблем не винаги са ми равни нивата отзад но си карам таказащо първо неопиташ да я качнеш на компютър
ей ма 5 човека сме патили по идентичен начин, при всички се е оказала възглавницата ама ти си сигурен че не е....айде не подвеждай човека...то наистина може да не е....но недей с тези 100% !!!!
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колеги здравейте някой да му се намира изпуснала възглавница че ми трябва увредена за експеримент ако постигна задоволитенли резултати ще пиша 

- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
niki81vd написа:Карай докато проблема започне да става константен. Рано или късно това ще се случи. Каза , че не ти гасне лампата на таблото, диагностика прави ли, има ли записани грешки, или със затоплянето и лампата е загаснала?
Относно клякането и при мен беше така.Един път кляка,друг път не.След всички главоблъсканици(диагностики и тестове )се оказа проблема във връзките на синията и червената тръбичка.Бяха се поизмъкнали от металните им пръстени.Разглобих ги пренапаснах ги и всичко си дойде на мястото
П.П. а всеки ми казваше "за смяна са ти сферите" е вече една година не е мръднала колата от зад-нивелир
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2