Алтернатива предно окачване!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- petar_majarov
-
-
- Кара: BMW E60 545i
- Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5
Алтернатива предно окачване!
Здравейте! От дупки по родните пътища ми омръзна да сменям накрайници, тампони, шарнири, че след последния път и цял носач замина! Незнам за вас но силно предполагам, че сте на мойте мнение! Та се чудя дали не може да се подсилва окачването, тъй като бях чул че на по-стари коли като голф 2 се купуват някви по-здрави болтове и се занитват(и други части, за да съвпадне), но човека с който си говорих и ми беше обяснявал точно какво си купува и как се прави, загубихме връзка а съм забравил какво точно прави.
Моля споделете ако знаете решение, защото ще е полезно за всички реално. Постоянно се разбива нещо по предното окачване, а проблема не е в колата - здрава си е!!! Задното само от време на време някви вътрешни шарнири свършват курса, не е кой знае какво... но предното му стана хоби да се троши!
Възможно ли е на по съвременни автомобили с по-сложно окачване да се подсилва, и ако да - как?
Благодаря
Моля споделете ако знаете решение, защото ще е полезно за всички реално. Постоянно се разбива нещо по предното окачване, а проблема не е в колата - здрава си е!!! Задното само от време на време някви вътрешни шарнири свършват курса, не е кой знае какво... но предното му стана хоби да се троши!
Възможно ли е на по съвременни автомобили с по-сложно окачване да се подсилва, и ако да - как?
Благодаря
1 мнение
• Страница 1 от 1