Питане накрайник Вътрешен и Външен
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Питане накрайник Вътрешен и Външен
Колеги разбити са ми дясните външен и вътрешен накрайник на кормилната щанга в магазинът за авто части намериха външен цената му е 24лв а за вътрешният ми казаха че върви цялата щанга не можело да се сменя само вътрешният а тя е 300 лв та искам въпросът ми е наистина ли не може да се сменят и някак си да се свали този вътрешен накрайник или е необходимо наистина цялата щанга ? Благодаря предварително 

Re: Питане накрайник Вътрешен и Външен
Оригинално се продават комплект, но може да намериш щанга/накрайник и отделно!Отиди в Техко и си купи лемфьордер щанга за 86лв и накрайник за 64лв,не се занимавай с тези 24лв за накрайник(най-вероятно sidem или monroe)
- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Ето ти един пример:
- Lemforder 13287 01
- Lemforder 13342 01
- Lemforder 13138 01 (комплект)
Провери в google тези номера и ще ти стане ясно кое какво е . Според зависи каква наличност имат дадения магазин ще те обеждават, че се продават само комплект или само по отделно.
- Lemforder 13287 01
- Lemforder 13342 01
- Lemforder 13138 01 (комплект)
Провери в google тези номера и ще ти стане ясно кое какво е . Според зависи каква наличност имат дадения магазин ще те обеждават, че се продават само комплект или само по отделно.
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
32111094674 колега, комплекта е 60лв феби/билщейн . Взимай комплект и не се занимавай отделно
4 мнения
• Страница 1 от 1