Тоци?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Тоци?

Мнение от 520i » 08 Окт 2013, 14:14

Здравейте колега, пак проблеми имам с моята. Направо ми иде от моста да я хвърля вече. :ranting: Преди 2-3 седмици започна да се е***а осветлението вътре в купето- ту светне, ту не загасне... После ми спряха и чистачките, после и централното заключване спря да работи. Ни с ключ ни с дявол не ще да се заключи, а пък багажника не ще да се отключи... Накрая ми падна акумулатора та два-три пъти бутах. Отключих багажника с 1000 зора, но пък счупих ключа :banghead: Заредих акумулатора и като изключим горните проблеми, другото уж беше наред. Пали, няма проблеми, движи се :) ,но понеже си счупих ключа вътре в пласмасовата част някакъв имобилайзер трябва да има, понеже трябва винаги металното и платмасата на ключа да са заедно, иначе не ще да пали. Пробвах с клещите и не ще. Залепих си ключа и проблема с паленето се оправи, но до оня ден когато колкото и да въртя, таблото дори и не светва, да не говорим за някакви наченки на палене. Нещо сериозно трябва да е, но ако имате някакви идей какво може да е и какво да погледна ще бъда безкрайно благодарен.

Поздрави
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Re: Тоци?

Мнение от gentata » 08 Окт 2013, 19:45

За централното и осветлението на купето (плафоните) е отгоеорен GM-модула. За багажника провери кабелите в снопа.

Назад към E39