Смяна на пистови ремъци?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Смяна на пистови ремъци?
Здравейте колеги.Налага ми се да пиша и в този подфорум на Е39,поради факта че днес бащата се сдоби с Е39 520(м52б20).Да е жив и здрав и само безаварийни км да има.
Та имам един въпрос относно обслужването(подмяната) на пистовите ремъци.
Самите ремъци ми е ясни как да ги освободя от обтяжните ролки и да ги подменя,но не ми е ясно как да махна дифузора или първо се развива виското(ключ номет 32 обратна резба) и след това се маха дифузора от двата пластмасови нита горе на кората.Има ли някаква тънкост да се извади дифузора без да се маха виското.Мерси предварително на колегите.
Та имам един въпрос относно обслужването(подмяната) на пистовите ремъци.
Самите ремъци ми е ясни как да ги освободя от обтяжните ролки и да ги подменя,но не ми е ясно как да махна дифузора или първо се развива виското(ключ номет 32 обратна резба) и след това се маха дифузора от двата пластмасови нита горе на кората.Има ли някаква тънкост да се извади дифузора без да се маха виското.Мерси предварително на колегите.
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Re: Смяна на пистови ремъци?
Първо честито и със здраве да си я кара.
По темата: по скоро можеш да свалиш виското без да свали дифузьора, ама обратното мисля че не става.
По темата: по скоро можеш да свалиш виското без да свали дифузьора, ама обратното мисля че не става.
Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Честита да му е на баща ти
Ти сам си си отговорил... виското се сваля с ключ 32, като резбата е обратна!, след което се сваля дифузьора (преди да си махнал виското не може да го извдиш), след което пристъпваш към самото сменяне на пистовите ремъци

Ти сам си си отговорил... виското се сваля с ключ 32, като резбата е обратна!, след което се сваля дифузьора (преди да си махнал виското не може да го извдиш), след което пристъпваш към самото сменяне на пистовите ремъци

- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Благодаря за пожеланията и за отговорите.И аз така си мислех че първо виското и след това дифузора ама не бях на 100% сигурен и реших да попитам.Лека вечер колеги. 

- evtimcho_g60
-
-
аз лично махам дифузьора и го избутвам към виското,пъхам шестограм,свалям перката на виското и после съм в играта 

5 мнения
• Страница 1 от 1