Мистериозно дрънчене отпред РЕШЕН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Мистериозно дрънчене отпред РЕШЕН
Колеги здравейте след ледените коловози зимата се появи едно тракане класифицирам го повече като шарнир от предно ляво колело най-интересното е че предницата ми е здрава ... говоря само за звук без блъскане и вибраций в купето днес гледах отново какво се случва носачи здрави биалетка здрава тампони щанга здрави 2 та свалих накрайника от шенкела никакви луфтове външно вътре има лек шум но не и луфт наистина си ми е здраво всичко.
Другата седмица мисля да сменя ламариките PROTECTION PLATE 34111162955 и тези на накладките 34111164611. И последно време почнах да се замислям за шарнир на кривия носач се пробвам да инжектирам малко грес да не би да "изсъхва"
дрънченето отминава ако сам спрял с "болното" колело на по-високо и после пак се появява ту по слабо ту по силно при скорост над 80-100 изчезва някой с подобен проблем решен.
И по сервизи които съм ходил 40% от майсторите искат да ми рециклират рейката проблема не е в нея поне за мен другите 60 дигат ръце
Другата седмица мисля да сменя ламариките PROTECTION PLATE 34111162955 и тези на накладките 34111164611. И последно време почнах да се замислям за шарнир на кривия носач се пробвам да инжектирам малко грес да не би да "изсъхва"
дрънченето отминава ако сам спрял с "болното" колело на по-високо и после пак се появява ту по слабо ту по силно при скорост над 80-100 изчезва някой с подобен проблем решен.
И по сервизи които съм ходил 40% от майсторите искат да ми рециклират рейката проблема не е в нея поне за мен другите 60 дигат ръце
Последна промяна Conqueror на 24 Ное 2013, 17:02, променена общо 1 път

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
Re: Мистериозно дрънчене отпред
Проблема излезе наяве оказа се че е една от пластините държащи кората под мотора и по точно тази до компресора на климатика

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
Re: Мистериозно дрънчене отпред
след време отново се появи тва каруцено дрънчене свалих гумата разгледах ламаринката ОК е дръпнах най-външната и част тази която пази главината и изненада остана ми в ръката понеже не ми се сваляше главина зех ножиците
. След щателно разглеждане се оказа че именно тази външна част стой на 2х3 отвора просто са се разхлабили или поизгнили и от там идва цялото дрънчене ще кача снимки като си намеря ЮСБ-то и чудо дрънченето изчезна.
После до Варна карс да си поръчам нова ламаринка 34111162955 и така ....
ето и нагледни снимки

ето и нагледни снимки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

4 мнения
• Страница 1 от 1