Неравномерна работа на двигател на БМВ 525 Д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- lacidomakina
- Потребител
-
Неравномерна работа на двигател на БМВ 525 Д
Здравейте колеги и помагайте .От няколко месеца съм горд собственик на БМВ 525 Д 2002 г.Всичко бе наред до преди мяколко дни когато двигателя на колата започна да работи неравномерно ,но това не се отразява на ускоряването или на вървенето, но я няма музиката на двигателя.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ,ако някой знае или е имал този проблем.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Неравномерна работа на двигател на БМВ 525 Д
Дюза. Евентуално.
P.S. > ДИАГНОСТИКА, преди изобщо да пишете тук. Кога ще го научите? Е39 не е Москвич или Лада. Иначе, добре дошъл
.
P.S. > ДИАГНОСТИКА, преди изобщо да пишете тук. Кога ще го научите? Е39 не е Москвич или Лада. Иначе, добре дошъл

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Може да е нещо по електрониката- установява се с компютърна диагностика, може да е свързано с горивоподаването- проверява се налягането и дебита на горивото, може да е запушена дюза- проверява се обратното гориво на дюзите.
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
...пробвай с една добавка, избери добра, диагностика и най-накрая пак на дюза ще отиде...
Добре дошъл, М57 е велик мотор, имай предвид!
Добре дошъл, М57 е велик мотор, имай предвид!

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Като най-лесно вземи дръпни всички букси на дюзите и ги напръскай с контактен спрей , може пък да има някоя оксидирала , знаеш ли ?
- VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
Колега пиши какъв се оказа проблема, имам лекичко "прекъсване" на моето 330д и се чудя какво може да е.
- lacidomakina
- Потребител
-
VanDal написа:Колега пиши какъв се оказа проблема, имам лекичко "прекъсване" на моето 330д и се чудя какво може да е.
Възможно да е същият проблем защото при мен е също лекичко прекъсване.В събота съм на диагностика и ще пиша каквото ми кажат.
- lacidomakina
- Потребител
-
lacidomakina написа:Здравейте колеги и помагайте .От няколко месеца съм горд собственик на БМВ 525 Д 2002 г.Всичко бе наред до преди мяколко дни когато двигателя на колата започна да работи неравномерно ,но това не се отразява на ускоряването или на вървенето, но я няма музиката на двигателя.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ,ако някой знае или е имал този проблем.
РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА:Благодаря на всички който ми писаха за евентоално решение на проблема.Минах на диегностика и там не излезе какво е на колата ,а се започна смени средната помпа ако не регулатор на комареула и ред други .Но излезе нещо съвсем безобидно установи го К.Мечков занимаващ се също с диагностика в гр.Видин който е имал същият проблем. КЛАПАН на ПОМПАТА за ВИСОКО НАЛЯГАНЕ задръстена много финна цедка която ,ако не знаеш ,че е цедка няма и да разбереш.След почистване МУЗИКАТА на М 57 се върна.За по подробна инф.0896648509–УСПЕХ и дано съм бил полезен.
8 мнения
• Страница 1 от 1