Кожен салон от пасажерска на шоф. седалка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
Кожен салон от пасажерска на шоф. седалка
На много от нас кожата на шофьорксата седалка е захабена. За съжаление качеството на самата кожа на люБимите ни не е от най-високите..
Проверих варианти с боядисване и претапициране, но евентуалния резултат сякаш не би оправдал вложените средства и усилия.
Затова се чудя дали може кожата от пасажерската седалка на обикновения салон на Е39 да пасне на шофьорската седалка?
Кожената тапицерия на седалката симетрична ли е?
На пръв поглед изглежда, че да с изключение на страницата с ръчките за настройване на седалката..
Ще се радвам на споделен опит
п.с. Може да споделите и за друг тип салони. Аз конкретно се интересувам от обикновения
Проверих варианти с боядисване и претапициране, но евентуалния резултат сякаш не би оправдал вложените средства и усилия.
Затова се чудя дали може кожата от пасажерската седалка на обикновения салон на Е39 да пасне на шофьорската седалка?
Кожената тапицерия на седалката симетрична ли е?
На пръв поглед изглежда, че да с изключение на страницата с ръчките за настройване на седалката..
Ще се радвам на споделен опит
п.с. Може да споделите и за друг тип салони. Аз конкретно се интересувам от обикновения
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Re: Кожен салон от пасажерска на шоф. седалка
До колкото знам безпроблемно може да се свали само кожената част от пасажерската седалка и да се монтира на шофьорската. Със сигурност това става за долната част от седалката. За облегалката не съм сигурен. Така е за е38, но за е39 мисля, че е същото. Иначе кожата е симетрична.
- ChernoBMWsjanti18ki
- Потребител
-
- Кара: Е46,Е34,Е39
- Мечтае да кара: Само БМВ
Обаче идеята е тъпа, (защото и нея е седяно само че по малко , но ти ще наваксаш) можеби по добре е да я претапицираш,или да си купиш нова ако намериш по евтина. 3ащото и тя ще се изхаби както тази която искаш да смениш и тогава какво пак ли ще има разменяш местата.
Freude am Fahren ! 
Попринцип съм го правил на е36, не мисля, че няма да стане и на е39.
Сваляш само дунапренната част с кожата и я прехвърляш на другата седалка
1 час работа с бирата
Сваляш само дунапренната част с кожата и я прехвърляш на другата седалка

1 час работа с бирата

4 мнения
• Страница 1 от 1