Централизирана тема за сервизи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Централизирана тема за сервизи
Здравейте колеги,
не успях да се оправя с търсачката, за това си позволявам да напиша тема.
Можете ли да ме ориентирате към някаква централизирана тема, където се обсъждат сервизи за БМВ и тяхното качество.
Няколко човека с по няколко БМВ-та сме, на които вече малко ни идва в повече Дару Кар и Камор като цени и диагностика и ми се иска някакъв разумен баланс да намерим за различните дейности. Идеята ми е да намерим сервизи, които имат опит с БМВ-тата и могат да обслужват такива от 2007-ма, 2008-ма и наоколо години. Т.е. нещо средно между кварталния майстор в гаражчето и официалните сервизи.
Търсим сервиз в София и наоколо. За момента съм чувал само отзиви за потребителя NAPSTERS, но още не съм бил при него.
Благодаря и поздрави!
не успях да се оправя с търсачката, за това си позволявам да напиша тема.
Можете ли да ме ориентирате към някаква централизирана тема, където се обсъждат сервизи за БМВ и тяхното качество.
Няколко човека с по няколко БМВ-та сме, на които вече малко ни идва в повече Дару Кар и Камор като цени и диагностика и ми се иска някакъв разумен баланс да намерим за различните дейности. Идеята ми е да намерим сервизи, които имат опит с БМВ-тата и могат да обслужват такива от 2007-ма, 2008-ма и наоколо години. Т.е. нещо средно между кварталния майстор в гаражчето и официалните сервизи.
Търсим сервиз в София и наоколо. За момента съм чувал само отзиви за потребителя NAPSTERS, но още не съм бил при него.
Благодаря и поздрави!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Централизирана тема за сервизи
DaveMF написа:................... малко ни идва в повече Дару Кар и Камор като цени и диагностика ............
Е бива ли от 5 години да си във форума и да правиш това???
DaveMF написа:Търсим сервиз в София и наоколо. За момента съм чувал само отзиви за потребителя NAPSTERS, но още не съм бил при него.
Благодаря и поздрави!
А бива ли от 5 години да си във форума и ВЕЧЕ да не си при него

Разбира се има и други колеги с отлични качества и сервизи, но понеже питаш за Милен, за него ти отговарям

2 мнения
• Страница 1 от 1