Смяна от един модел телефон на друг ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Смяна от един модел телефон на друг ?

Мнение от omegaart » 27 Фев 2013, 19:17

Здравейте ,

Интересува ме смяната на телефона в колата какво ще ми коства и изисква , мога ли да ползвам вече готовата жица или ще трябва да пускам нова и какво ще трябва да се прекодира + какво ще ми докара новия модел телефон ( интересува ме да ми изписва кой ми звъни ) .

Сега съм с

Изображение

искам да мина на следващия модел

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Смяна от един модел телефон на друг ?

Мнение от Beamerdriver » 27 Фев 2013, 19:43

Искам да попитам, можеш ли да се обаждаш от този телефон в България и кам кои оператор става това ако да.
39470

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tngeorgiev » 27 Фев 2013, 19:44

omegaart написа:Здравейте ,

Интересува ме смяната на телефона в колата какво ще ми коства и изисква , мога ли да ползвам вече готовата жица или ще трябва да пускам нова и какво ще трябва да се прекодира + какво ще ми докара новия модел телефон ( интересува ме да ми изписва кой ми звъни ) .

Сега съм с

Изображение

искам да мина на следващия модел

Изображение

в твоя случай трябва само нова телефонна централа, както и другата, по-нова слушалка.
телефоните, които са записани в централата ще се виждат на екрана на мид или борд монитор.
внимавай само че черните кутии в багажника (т.е централите) са еднакви на вид, и ако смениш само слушалката на екранчето на телефона ще излиза само един черен ред в средата
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

ентусиаст
Аватар

Мнение от omegaart » 28 Фев 2013, 15:33

tngeorgiev написа:в твоя случай трябва само нова телефонна централа, както и другата, по-нова слушалка.
телефоните, които са записани в централата ще се виждат на екрана на мид или борд монитор.
внимавай само че черните кутии в багажника (т.е централите) са еднакви на вид, и ако смениш само слушалката на екранчето на телефона ще излиза само един черен ред в средата

Благодаря за инфото , а номерата дето не са записани няма ли да ги изкарва някъде ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от omegaart » 06 Юли 2013, 13:53

Абе смених уж всичко и сега като пусна телефона моментално изкарва един ред по средата и после гасне автоматично ... тва ли става с объркване на модулите ? :)
Или просто са ме преебали с една стара централа ... + нова слушалка ?

п.с.

сменях и разменях всичко , модулите имат някаква разлика , но не знам новия кво трябва да пише отдолу. На новия модул като сложа старата слушалка и ми изписва , че не е правилната слушалка. На стария и новия модул като им сложа новата слушалка се случва едно и същи т.е. нищо ... пуска се посредата изкачат някви квадратчета и се гаси само.
Трябва ли да правя някаква промяна по ИКЕ-то или друг модул за да му кажа какъв модел телефон имам ?

Назад към E39