Проблем с тока
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с тока
Ако някой може да ми помогне защото явно не съм уцелил на кола защото този модел ми дава доста проблеми но искам да ви питам за конкретен сега. Вчера през деня ми се случи че колата изгасна изцяло и нямаше никакъв ток а преди това си вървеше нито централното работеше дори и на таблото нямаше никаква светлина.
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Re: Проблем с тока
Еми да беше ,споменал каква е колата какъв е двигателя 

- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Re: Проблем с тока
Здрасти,
И аз бих започнал от около акумулатора и от там посока таблото с бушоните... Ако дадеш повеч инфо, може да успеем да ти помогнем повече.
Каква точно е колата? Замерил ли си акумулатора има ли изобщо нещо в него? Проблема реши ли се "сам" след някакво време или колата още е "умряла"? Скоро правил ли си някакви промени по ел. инсталацията на колата?
Поздрави,
Павел
И аз бих започнал от около акумулатора и от там посока таблото с бушоните... Ако дадеш повеч инфо, може да успеем да ти помогнем повече.
Каква точно е колата? Замерил ли си акумулатора има ли изобщо нещо в него? Проблема реши ли се "сам" след някакво време или колата още е "умряла"? Скоро правил ли си някакви промени по ел. инсталацията на колата?
Поздрави,
Павел
3 мнения
• Страница 1 от 1