Как се сменя тази част от снимката?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- todorakis82
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби
Re: Как се сменя тази част от снимката?
Колеги, това "Sport suspension+lowered+ride-height" нищо не ми говори немога и да го приведа, както трябва спортно окачване плюс намален клеренс но, какво означава клиренс незнам. Дали е добре с това окачване, очаквам вашите мнения, и някой знае ли тези работи, които съм оградил с малки кръгчета на първата снимка за, какво са, защо ги нямам на моя двигател.
И аз, незнам дали тази кора ще изолира шума но нали мойта е счупена и ме дразни най вече за това искам да я сменя.
И аз, незнам дали тази кора ще изолира шума но нали мойта е счупена и ме дразни най вече за това искам да я сменя.
- todorakis82
- младши ентусиаст
-
Колеги има ли някой с такова окачване "Sport suspension+lowered+ride-height", какво означава и, каква е разликата с нормалното окачване.
Знам, че се повтарям но така и не намирам отговор за тези неща на двигателя, които съм оградил на снимката.
Защо едни модели го имат други не аз, го нямам.
Знам, че се повтарям но така и не намирам отговор за тези неща на двигателя, които съм оградил на снимката.
Защо едни модели го имат други не аз, го нямам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
todorakis82 написа:Колеги има ли някой с такова окачване "Sport suspension+lowered+ride-height", какво означава и, каква е разликата с нормалното окачване.
Няма нищо трудно за разбиране. Окачването е спортно (по-твърдо) и по-ниско от стандартното. С колко точно ще трябва да сравниш с обикновена е39-ка.
- todorakis82
- младши ентусиаст
-
M5 написа:todorakis82 написа:Колеги има ли някой с такова окачване "Sport suspension+lowered+ride-height", какво означава и, каква е разликата с нормалното окачване.
Няма нищо трудно за разбиране. Окачването е спортно (по-твърдо) и по-ниско от стандартното. С колко точно ще трябва да сравниш с обикновена е39-ка.
Имам впредвид колега дали това окачване е по-лошо от нормалното, какви са плюсовете и минусите за това питам не съм наясно.
Питам също за тези неща на мотора, които съм оградил на снимката за, какво са аз на мойта кола ги нямам.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2