Турбо ли е заминало?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
Турбо ли е заминало?
Здравейте,
имам нужда от съвет, колата е 525д, 2001, автомат
накратко,
една година колата не беше в движение, защото бях в чужбина, върнах се, смених масла, филтри, вкл. и на картерните, въпреки че преди 10 000 пак го направих, но колата ми се струва тромава, в ръчен режим, натискам кик даун и мисли и връща на предната скорост. Решавам да тръгна по нанагорнище, тръгвам от втора и не ще, връща сама на 1ва, на равен път, по- дърпа, но пак след 5 сек замисляне... дори е дигната уж до 193к... махнат катализатор още преди 3 г. че и повече...
Турбо ли е заминало, или мислите че е друго? Това си е мое подозрение, но аз и не разбирам...
Благодаря предварително!
накратко,
една година колата не беше в движение, защото бях в чужбина, върнах се, смених масла, филтри, вкл. и на картерните, въпреки че преди 10 000 пак го направих, но колата ми се струва тромава, в ръчен режим, натискам кик даун и мисли и връща на предната скорост. Решавам да тръгна по нанагорнище, тръгвам от втора и не ще, връща сама на 1ва, на равен път, по- дърпа, но пак след 5 сек замисляне... дори е дигната уж до 193к... махнат катализатор още преди 3 г. че и повече...
Турбо ли е заминало, или мислите че е друго? Това си е мое подозрение, но аз и не разбирам...
Благодаря предварително!
Re: Турбо ли е заминало?
monsterofcock написа:Здравейте,
накратко,
Благодаря предварително!
Ти провери ли вакум маркучи , вакум помпа ... ?? аз имах такъв проблем колата не вървеше и се оказа че няма вакум ,смених помпата и маркучите и се оправи

- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
Re: Турбо ли е заминало?
Не съм, но ще го направя, дано да е от това... Благодаря!
4 мнения
• Страница 1 от 1