Турбо ли е заминало?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530д

Турбо ли е заминало?

Мнение от monsterofcock » 16 Юни 2013, 13:17

Здравейте,

имам нужда от съвет, колата е 525д, 2001, автомат

накратко,

една година колата не беше в движение, защото бях в чужбина, върнах се, смених масла, филтри, вкл. и на картерните, въпреки че преди 10 000 пак го направих, но колата ми се струва тромава, в ръчен режим, натискам кик даун и мисли и връща на предната скорост. Решавам да тръгна по нанагорнище, тръгвам от втора и не ще, връща сама на 1ва, на равен път, по- дърпа, но пак след 5 сек замисляне... дори е дигната уж до 193к... махнат катализатор още преди 3 г. че и повече...

Турбо ли е заминало, или мислите че е друго? Това си е мое подозрение, но аз и не разбирам...

Благодаря предварително!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Re: Турбо ли е заминало?

Мнение от mecho_puc » 17 Юни 2013, 22:12

monsterofcock написа:Здравейте,

имам нужда от съвет, колата е 525д, 2001, автомат

накратко,

една година колата не беше в движение, защото бях в чужбина, върнах се, смених масла, филтри, вкл. и на картерните, въпреки че преди 10 000 пак го направих, но колата ми се струва тромава, в ръчен режим, натискам кик даун и мисли и връща на предната скорост. Решавам да тръгна по нанагорнище, тръгвам от втора и не ще, връща сама на 1ва, на равен път, по- дърпа, но пак след 5 сек замисляне... дори е дигната уж до 193к... махнат катализатор още преди 3 г. че и повече...

Турбо ли е заминало, или мислите че е друго? Това си е мое подозрение, но аз и не разбирам...

Благодаря предварително!

Ти провери ли вакум маркучи , вакум помпа ... ?? аз имах такъв проблем колата не вървеше и се оказа че няма вакум ,смених помпата и маркучите и се оправи :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530д

Мнение от monsterofcock » 18 Юни 2013, 15:39

Не съм, но ще го направя, дано да е от това... Благодаря!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от mecho_puc » 25 Юни 2013, 21:46

Приятелю ,какво стана с колата оправи ли се ?

Назад към E39