Откраднат ключ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Откраднат ключ
bmw730 написа:смисъл ако имоболайзера е от ръчка ще е проблем така ли?защото донора е ръчка а моята е автомат!!!!
Той така и така ще се адаптира към твоята кола който и да го прави ще знае как да го кодира.
аз сам ще го правя колега прати ми телефон лс да ти званна ако е удобно няколко въпроса?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
bmw730 написа:аз сам ще го правя колега прати ми телефон лс да ти званна ако е удобно няколко въпроса?
сам може ако имаш нужната техника и знаеш как да го направиш иначе ако вземеш други евс от друга кола и ключ няма как да запали на твоята кола освен ако не е обучен за твоята кола.
Ако ще си правиш нов ключ, добра идея е да хвърлиш едно око на тази тема, за да не те излъжат: viewtopic.php?f=35&t=308226
Колега bmw730, защо просто не отидеш да ти изтрият от паметта на EWS-a всички други ключове освен, този който ти е останал? Така колата няма да запали с никой друг ключ, освен с този, който ползваш в момента... Струва ми се доста по-лесен вариант от това да сменяш EWS и ключалки. Това е лично мнение разбира се!
благодаря на отзовалите се колеги!!!!!!Успях да се справя запалих колата всичко е тип топ утре си слагам дръжката и събирам колата сега мога с удоволствие да изпия 100 грака джак!!!!!!!!!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2