Тдс Трудно Пали Топла . . .
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: Тдс Трудно Пали Топла . . .
Не колега,при мен се наблюдаваше точно същото нещо!Смених и помпата и веригите и умната дюза и накрая се оказа от калпав стартер.Като загрееше,явно нещо му ставаше и не въртеше както трябва.Смених го и сега е 6.
Макар и да не я карам аз колата,понеже я дадох на брат ми.Той си я кара и си свирка,проблема не се е появявал отново.Та обърни внимание на това.

Макар и да не я карам аз колата,понеже я дадох на брат ми.Той си я кара и си свирка,проблема не се е появявал отново.Та обърни внимание на това.

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Nasko_325TD написа:Не колега,при мен се наблюдаваше точно същото нещо!Смених и помпата и веригите и умната дюза и накрая се оказа от калпав стартер.Като загрееше,явно нещо му ставаше и не въртеше както трябва.Смених го и сега е 6.
Най -накрая някой да познае!!!Стартера,направи му пълна профилактика и няма да се сетиш повече за проблема с паленето.Питай патило ,не старило.Успех.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Проблема явно идва от това,че при БМВ подгряването на горещ мотор го няма.От там стартера върти малко повече и съответно свършва по-бързо.Докато при мерцедес не е така,обаче те страдат от друг проблем-опитват са да станат коли.Така ,че свиркайте си и си карайте колите с кеф!Успех. 

И аз съм абсолютно на същотото мнение, защото просто си личи как стартерът си върти повече от необходимото и това е проблема
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Той върти повече от необходимото но си върти с бързи обороти
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Iwelin Welikow написа:Той върти повече от необходимото но си върти с бързи обороти
Бе и при мен въртеше,ама не колкото е нужно!На ухо едва ли може да разбереш дали са достатъчни!Както и да е,аз казвам при мен какво беше.
След смяна на вериги,помпа(2 пъти),умна дюза се оказа стартер,така че вие си знаете.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2