проблем с изпарител на газов инжекцйон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- xxx500
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв E60 530d
- Мечтае да кара: M5
проблем с изпарител на газов инжекцйон
Здравейте , имам бмв 520 и ,97г 150 к.с. бензин ,и онзи ден сложих газов инжекцйон ,много съм доволен ,колата върви като на бензин и работи добре , но днес се появи един шум ,по скоро бучене като давам газ между 2 и 3,5 хил оборота.След доста чудене установих ,че звука идва от изпарителя ,някой има ли представа какъв може да е проблема и дали изпарителя е за смяна и евентуално ,ако го сменявам каква марка да взема .Благодаря предварително за коментари 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: проблем с изпарител на газов инжекцйон
xxx500 написа:Здравейте , имам бмв 520 и ,97г 150 к.с. бензин ,и онзи ден сложих газов инжекцйон ,много съм доволен ,колата върви като на бензин и работи добре , но днес се появи един шум ,по скоро бучене като давам газ между 2 и 3,5 хил оборота.След доста чудене установих ,че звука идва от изпарителя ,някой има ли представа какъв може да е проблема и дали изпарителя е за смяна и евентуално ,ако го сменявам каква марка да взема .Благодаря предварително за коментари
Не е ли гаранционен?

xxx500 написа:Здравейте , имам бмв 520 и ,97г 150 к.с. бензин ,и онзи ден сложих газов инжекцйон ,много съм доволен ,колата върви като на бензин и работи добре , но днес се появи един шум ,по скоро бучене като давам газ между 2 и 3,5 хил оборота.След доста чудене установих ,че звука идва от изпарителя ,някой има ли представа какъв може да е проблема и дали изпарителя е за смяна и евентуално ,ако го сменявам каква марка да взема .Благодаря предварително за коментари
А случайно АГУ-то да ти е Тамона с изпарител R-Uno ? Ако с такъв като на снимката , напълно е нормално да (бучи) при натоварване . Ремонтира се за 5- 10 мин , но най добре отиди при ( майсторите ти) да си оправят вилката на мембраната за високото. Това им е проблема на тези изпарители. Иначе след ремонта са безпроблемни. Ако случайно ти предложат смяна с Тomasetto artic , да знаеш че това НЕ Е оферта.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
А къде и как е закрепен изпарителят?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- djony
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 406 2.0T
- Мечтае да кара: Е30ка в завършен вид
- Детайли за колата: AE27835
А на Tomasetto Artic какво му е? Аз до сега все такива ползвам и нямам оплаквания.
Проблема с R-Uno лесно поправим ли е и какъв е точно? 

- xxx500
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв E60 530d
- Мечтае да кара: M5
изпарителя е някакъв италиянски North .... ,майстора ме уверява ,че е добър .Та проблема се оказа ,че ми се е паднал дефектен изпарител и на 100 бр. се падали по 3-4 такива ,смени ми го и няма проблем и много съжалявам ,че досега не съм монтирал газ,колата върви като на бензин ,а като идеш на колонката не ти настръхва косата 

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
E да де това Норд ...... е част от стикера на Р-уно и Р-дуе, малко им се разпъва вилката и е шест.
Кофти партида от около 10.12г до около 11.12г датата трабва да ти е гравирана на изпарителчето.
Кофти партида от около 10.12г до около 11.12г датата трабва да ти е гравирана на изпарителчето.
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1