Два въпроса относно Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Два въпроса относно Е39
Колеги, интересува ме:
1. Къде се намира заводската аларма на Е39, вслучай, че се повреди ключа да знам от къде да я деактивирам с малкото ключе?
2. Къде с енамира ключа за гумите (около крика предполагам),че гледах и май са ми го свили?
Благодаря!
1. Къде се намира заводската аларма на Е39, вслучай, че се повреди ключа да знам от къде да я деактивирам с малкото ключе?
2. Къде с енамира ключа за гумите (около крика предполагам),че гледах и май са ми го свили?
Благодаря!
- embasi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 318i
- Мечтае да кара: BMW E46 330i kompressor
Re: Два въпроса относно Е39
Колега като отвориш капака в лявата страна ти седи алармата ,а ключа за гуми като отвориш багажника на самия капак се развърта една поставка и там трябва да имаш не само ключ за гуми а и ключе 8-10, 12-13 , кука за теглене, ключ за свещи , гарги и още един ключ май 

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
благодаря колега, но гледах и там за ключа и го няма.
Алармата ти е в самият GM модул,може софтуеърно да я изклюиш,за друг вариант не знам.
ПП Алармата може да се препрограмира и да се активира и със самият ключ,когато заключваш колата през ключалката и аналогично,отключваш.
Иначе,по вторият ти въпрос,ето къде и как седи ключа за гумите на е39 седан/ползвам снимка на колега от форума/.
http://www.picbg.net/img.php?file=f02811f8cec9cef9.JPG
ПП Алармата може да се препрограмира и да се активира и със самият ключ,когато заключваш колата през ключалката и аналогично,отключваш.
Иначе,по вторият ти въпрос,ето къде и как седи ключа за гумите на е39 седан/ползвам снимка на колега от форума/.
http://www.picbg.net/img.php?file=f02811f8cec9cef9.JPG
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
Благодаря колеги! оказа се, 4е при мен няма ключ но си купих от една морга.
5 мнения
• Страница 1 от 1