Смяна циферблат табло Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Смяна циферблат табло Е39

Мнение от Ivo_Borisov » 21 Мар 2012, 14:02

BhO написа:Вдигам темата отново за да пакажа аз до къде стигнах.
След като намерих фирма която по моя "дизайн" :mhihi: да ми направи циферблата най-накрая вчера ми го доставиха и
го сложих във второто табло. Сега обаче почвам да се колебая дали да
направя бяло осветлението или да си остане оранжево. Прилагам малко снимков материал за сравнение.

Според мен бялото! :yes: Има по хубав контраст на цветовете.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39

Мнение от e.stoqnov » 25 Мар 2013, 11:03

mad_presley написа:Ако някой не е свалял стрелки преди това, да си приготви резервен километраж...даже няколко ;)

По начина, който е обяснил @520_i, гарантирано ще има проблем с насичане на стрелките. Може и малко да е, но ще го има. За съжаление как се свалят стрелките трудно бих го обяснил тук с писане.

Иначе да, сменят се циферблатите без проблем. Правено е вече стотици пъти :D

колега пресли да те питам за една болка стрелката на обортомера стига до 2000 оборота и неще по нагоре говоря ти когато сам примерно на 4 предавка а когато колата е на място и подавам само газ си ги показва правилно оборотите това е едното и когато е на място без да подавам газ стрелката за оборотите е малко над 1000 дали има видях в форума че има някакво моторче вазможно ли е да е от него
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 25 Мар 2013, 14:42

e.stoqnov написа:колега пресли да те питам за една болка стрелката на обортомера стига до 2000 оборота и неще по нагоре говоря ти когато сам примерно на 4 предавка а когато колата е на място и подавам само газ си ги показва правилно оборотите това е едното и когато е на място без да подавам газ стрелката за оборотите е малко над 1000 дали има видях в форума че има някакво моторче вазможно ли е да е от него

Има голяма вероятност да е от моторчето и от неправилно поставена стрелка. От Варна си, обади се и ще ти кажа от какво е точно ;)

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39

Мнение от e.stoqnov » 25 Мар 2013, 17:26

mad_presley написа:
e.stoqnov написа:колега пресли да те питам за една болка стрелката на обортомера стига до 2000 оборота и неще по нагоре говоря ти когато сам примерно на 4 предавка а когато колата е на място и подавам само газ си ги показва правилно оборотите това е едното и когато е на място без да подавам газ стрелката за оборотите е малко над 1000 дали има видях в форума че има някакво моторче вазможно ли е да е от него

Има голяма вероятност да е от моторчето и от неправилно поставена стрелка. От Варна си, обади се и ще ти кажа от какво е точно ;)

ами надявам се наи скоро време направо да те посетя защото километража ми е като този на снимката (ПРЕДИ) демек маи му е и заминал лентовия кабел и ще трябва да се прави а и други болки има
Изображение

Предишна

Назад към E39