Проблем с централното и други неща.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби

Проблем с централното и други неща.

Мнение от todorakis82 » 17 Мар 2013, 19:30

Здравейте колеги от седмица съм собственик на 530д 2001г. 193к.с. автоматик.Днес исках да заключа колата но нищо с два ромбоидни ключа съм един без копчета и един малък пробвах това с препрограмирането на ключа но нищо не стана много пъти пробвах.Аварийните се пускат сами дори като я заключа от ключалката се пускат пак трябва да отключа и да ги спра луда работа.Колкото четах тези ключове се зареждат когато са на колата незнам батерията ли ще е но как да го отвора.Мисля, че имам аларма като застана пред колата с отворен капак отдясно има аларма ли е серена ли е незнам с знака на БМВ е но сигорно е спряна защото не свере като натисна ключа за отключване светят мигачите 2-3 пъти а ако натисна копчето за багажнека пилка и светят аварийните но до днес.В купето на плафона и огледалото има сензори а на предното стъкло има едно лилаво точно кадето е огледалото има диод които свете червено намира се между скоростния лост и копчетата за аварийни и заключване да е някой бушон изгорял каде се намира този бушон.Намирам се в Италия и след месец се пребирам да я регистрирам и съм без номера и не мога да я закарам доникаде затова се обръщам към вас за помощ само я припалвам всеки ден.
От този италянец от които я купих ми каза,че е за смяна помпата в резервоара когато има по-малко от 15литра нафта и гасне колко ще ми струва тази помпа и гуми трябва да си купя като карам с 100км. и тресе над 120км. не толкова дали е от гумите.Много е стегната откъм ходова част и доста дърпа направо залепвам за седалката.
С голямата навигация съм обаче когато я карах и екрана спира също някой път не тръгва радиото телевизия също не хващам сд чейнджъра има орегинален диск но изписва, че няма диск.
Имам изгорели пиксели на бордовия ком. незнам с големия ли съм нямам индикатор кола да ми показва коя врата е отворена примерно а по голям екран изписва ми радио станции и др.
За смяна на масло на автоматика с филтър и гарнитура колко пари ще струва.От Пловдив съм да ми предложите сервиз.
Извинявам се много на администраторите за темата ако не съм я писал правилно съжелявам.За всеки въпрос ползвах търсачката но ми трябват по изчерпателни отговори.
Много ще съм благодарен на всички за съвети по този автомобил.Благодаря ви!

Назад към E39