е39 проблем прекасва и няма мощност
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- BRIKETCHETO
- Потребител
-
- Кара: E60 535D
е39 проблем прекасва и няма мощност
колеги имам проблем с е39 523 от преди няколко дни колата ми почна да пали трудно при подаване на газ в ниските обороти прекъсва и по трудно се форсира а в движение няма мощност а двигателя се мъчи.смених свещи прегледах бобините а проблема пак си остана карах я да я закачат на компютър и ми казаха че е датчик на колянов вал но много не убедително и сега се допитвам до вас дали някой е имал такъв проблем и как може да се отстрани БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Re: е39 проблем прекасва и няма мощност
Да колега,типичните симптоми за датчик колянов или разпределителен вал,но щом са ти казали колянов вал,твърде е вероят
но да е така..
Ще те помоля само да си така добър като разбереш със сигурност и я оправиш,да споделиш
ще си полезен на много хора 

Ще те помоля само да си така добър като разбереш със сигурност и я оправиш,да споделиш

- BRIKETCHETO
- Потребител
-
да се надяваме в най-скоро време да открия проблема и да го отстраня но някой ако има идея от какво може да пише

Свещи, бобини, лули, датчик разпредетелителен вал, клапан картерни газове, смучене на неотчетен въздух, дебитомер, компресия и може би още десетки неща.
Диагностика му е майката, ама не такава половинчата на каквато си бил.
Диагностика му е майката, ама не такава половинчата на каквато си бил.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Отиди да ти направят диагностика,но наистена при някой,който си разбира от работата,защото диагностиката не е гледане на телевизия,както при някои аматиори...
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Щом са ти казали,че е излязъл датчик колянов вал на диагностика,незнам какво значи неубедително.
Симптомите са идентични

Симптомите са идентични

- BRIKETCHETO
- Потребител
-
на диагностиката показва че е датчик на колянов вал и казва че от там е проблема но ми казва че ако е датчик на колянов вал няма да може да пали нямало да има проблем с мощтноста. ходих и при други майстори и те ми казаха същото че няма да може да пали и нямало да има проблем с вървенето,не ми е проблем да купя и да го сменя но искам да съм сигурен да не си правя само гимнастика и да сменям само части докато най-накрая намеря проблема. и за това колеги се допитвам до вас да кажете дали някой се е сблъсквал с такъв проблем и как го е отстранил.
БЛАГОДАРЯ
БЛАГОДАРЯ
Щом искаш да си сигурен , четеш тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 31a46b530e проверяваш и 

- BRIKETCHETO
- Потребител
-
Re: е39 проблем прекасва и няма мощност-РЕШЕН
колеги проблема е решен беше датчик на колянов вал смених го днес и всичко е ок.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Честито!
Сега и майсторите научиха повече
Сега и майсторите научиха повече

10 мнения
• Страница 1 от 1