проблем с температурата 525да
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- venci8507
- Потребител
-
- Кара: e39 525da
проблем с температурата 525да
да смятам ли това за проблем че колата ми вдига до 99 градуса на баир при ваншна температура от +2градуса.и стрелката ми стои на 12 и 2 (постоянно) от 80 до 99 градуса?радиатора е за миене мръсен е. виското го чувам само като оставя колата топла за около 30 мин и повече, после като запаля го чувам и някои пат сутрин но в движение никога несее вкл.термостатът е нов виското също.най много ме претеснява стрелката дори и при 80 градуса пак стои на 12 и 2 на какво може дасе дължи това. температурата е от скритите менюта
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: проблем с температурата 525да
Оригинално стрелката стои на 12ч от 76 до 110*С. Твоята явно е изместена при връщане на км най-вероятно или при монтажа на ринговете (по-малко вероятно).
- venci8507
- Потребител
-
- Кара: e39 525da
имали някой начин по който да се върне нормалното и състояние? (на 12 ) ако се отвори таблото и се мръдне на ръка това проблем ли ще е ( в смисъл нараняване,спиране да работи и т.н...) благодаря ви предварително...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Свали предното стъкло на километража, и напъни леко стрелката надясно, докато мръдне с толкова, колкото ти трябва. Ако я мръднеш повече, същата процедура, само че в обратна посока.
4 мнения
• Страница 1 от 1