Печката уж работи, а не работи.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- atanaz
- Потребител
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: 530d:)
Печката уж работи, а не работи.
Здравейте колеги, за много години!
Печката първо не работеше. През почивните дни намерих време да я сваля и прегледам. Установих, че всички помпи и вентилатори работят, но нямаше нафта в маркуча към нея. Нафтовата и помпа сработи като и вързах захранване, явно не се управлява от колата и затова не подкачва нафта. В маркуча преди нея стига гориво, след нея няма нищо?! След като монтирах печката обратно, вече няколко пъти я чувам да се задейства (или заради един лош контакт, който почистих или се е ресетнала при демонтажа). Въпреки че се задейства, печката след малко изключва и не топли (ауспуха винаги е студен).
Може ли някой да ме насочи към подходящ майстор за диагностика?
Благодаря предварително и весели празници!
Печката първо не работеше. През почивните дни намерих време да я сваля и прегледам. Установих, че всички помпи и вентилатори работят, но нямаше нафта в маркуча към нея. Нафтовата и помпа сработи като и вързах захранване, явно не се управлява от колата и затова не подкачва нафта. В маркуча преди нея стига гориво, след нея няма нищо?! След като монтирах печката обратно, вече няколко пъти я чувам да се задейства (или заради един лош контакт, който почистих или се е ресетнала при демонтажа). Въпреки че се задейства, печката след малко изключва и не топли (ауспуха винаги е студен).
Може ли някой да ме насочи към подходящ майстор за диагностика?
Благодаря предварително и весели празници!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Печката уж работи, а не работи.
В казичене има едни момчета дето ми подържат печките на камионите,намират се след моста в ляво посока Бусманци.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- atanaz
- Потребител
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: 530d:)
Re: Печката уж работи, а не работи.
Проблемът е решен. Описал съм го тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=328686
3 мнения
• Страница 1 от 1