Паркторник проблем

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Паркторник проблем

Мнение от ali0 » 01 Фев 2013, 0:45

Здравейте колата ми е БМВ 520и 2002 година. Въпросът ми е следния...
Парктроникът дали може да има опция в контакта примерно On/Off ? Или пък въобще нещо за парктроника няма значения какво в опциите в контакта. Понеже докато се опитвах да видя реалните километри от борда,без да искам ги включих може би,защото като си я купих не работеше парктроникът, може би и след това ги спрях. Но не съм сигурен и затова искам да знам дали си имат нещо общо. Благодаря предварително. Потърсих в сайта няма подобна информация. И в други форуми съм търсил никъде няма подобна информация.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: комбайн в парламента

Re: Паркторник проблем

Мнение от LUBO 555 » 01 Фев 2013, 2:45

Нищо не разбрах :dunno:
Какъв контакт?Кви пет лева?
Отначало не е работил,после,да.Сега пак не работи.....
ИзображениеИзображение

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 01 Фев 2013, 9:50

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Спри да пускаш безмислени теми,или такива с не-добре зададен въпрос,от който поне лично мен ме заболя главата!
Ползвай търсачката :!:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ali0 » 01 Фев 2013, 15:31

Говоря за контакта за запалване.А опцията за която говоря е за нулиране на ойл сервиз за гледане на реалните километри,не се ли сещате нещо по въпроса?-Благодаря! (Ако нямат нищо общо двете неща просто кажете,че нямат връзка,а не да се правите на майстори и после да не можете да свържете поне с едно единствено нещо дадения въпрос или да се сещате за какво става дума.Ако има нещо лошо в това да не знаеш добре съгласен съм.Благодаря!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 01 Фев 2013, 17:11

Няма какво да се сетим колега, oil service и реални километри не можеш да ги нулираш и видиш без диагностична програма.

И от втория ти пост нищо не разбрах, а както изглежда и никой от колегите не ти разбира.

Ако не ти работи парктроника, закачаш я на диагностика, виждаш кой сензор не ти работи, подменяш го и караш. Няма изключване и включване на парктроник, отсвен от копчето PDC на средната конзола.

Назад към E39