Гонг за оставащи километри
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Гонг за оставащи километри
stoino, stoino, две години ли ти трябваха, за да отговориш

- stoino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d ///M vision
- Мечтае да кара: F10 550d///M
mad_presley написа:stoino, stoino, две години ли ти трябваха, за да отговориш![]()
![]()
![]()
Не две години ви чаках вас разБИРАчите да отговорите,защото има хора който те първа се сблъскват с този проблем и ще потърсят разумен отговор тук.И какво ще научат от твоите отговори

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Браво, ТИ ОТКРИ голямото откритие, написано още преди години в тази тема https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopi ... 5&t=103709 Написано е ясно, че проблема е в поплавъците. Още веднъж колегата @Retrofit го обясни в тази тема viewtopic.php?f=35&t=319979
Идваш обаче ТИ ВЕЛИКИЯ и започваш да ни обясняваш как не сме знаели от къде е проблема.
ДА ЖИВЕЕ ОТКРИВАТЕЛЯ @stoino!!! Дето изкопа тема от 2011 да ни каже колко сме тъпи!!!
Евала колега, сега ясно показа на всички, защо ми е такъв тона. Защото нивото на интелигентост в този подфорум спада с всяка изминала секунда и ти си живото доказателсвто
Ти въобще някога прочете ли в тази тема за какво става на въпрос, че ми говориш за поплавъци...или може би това се обяснява с горното ми изречение
Идваш обаче ТИ ВЕЛИКИЯ и започваш да ни обясняваш как не сме знаели от къде е проблема.
ДА ЖИВЕЕ ОТКРИВАТЕЛЯ @stoino!!! Дето изкопа тема от 2011 да ни каже колко сме тъпи!!!
Евала колега, сега ясно показа на всички, защо ми е такъв тона. Защото нивото на интелигентост в този подфорум спада с всяка изминала секунда и ти си живото доказателсвто

Ти въобще някога прочете ли в тази тема за какво става на въпрос, че ми говориш за поплавъци...или може би това се обяснява с горното ми изречение

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4