Гонг за оставащи километри

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Гонг за оставащи километри

Мнение от mad_presley » 26 Яну 2013, 1:29

stoino, stoino, две години ли ти трябваха, за да отговориш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d ///M vision
Мечтае да кара: F10 550d///M

Мнение от stoino » 26 Яну 2013, 18:20

mad_presley написа:stoino, stoino, две години ли ти трябваха, за да отговориш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не две години ви чаках вас разБИРАчите да отговорите,защото има хора който те първа се сблъскват с този проблем и ще потърсят разумен отговор тук.И какво ще научат от твоите отговори :kuku: mad_presley :kuku: ???Или от отговорите на другите разБИРАчи???Отговора е НИЩО!!!Нищо няма да им помогнат вашите заядливи отговори,дори няма да ги четат,защото нямат нищо общо с темата :kuku:И от теб mad_presley очаквах да напишеш нещо смислено,но явно съм сгрешил за теб,ако си знаел нещо смислено,защо не си го написал за толкова време ами чакаш аз да дам смислен отговор за да можеш ти да дадеш глупав коментар???И Стигаме до извода,че главата ти е пална с глупави коментари отколкото със смислени отговори :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 26 Яну 2013, 20:46

Браво, ТИ ОТКРИ голямото откритие, написано още преди години в тази тема https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopi ... 5&t=103709 Написано е ясно, че проблема е в поплавъците. Още веднъж колегата @Retrofit го обясни в тази тема viewtopic.php?f=35&t=319979

Идваш обаче ТИ ВЕЛИКИЯ и започваш да ни обясняваш как не сме знаели от къде е проблема.

ДА ЖИВЕЕ ОТКРИВАТЕЛЯ @stoino!!! Дето изкопа тема от 2011 да ни каже колко сме тъпи!!!

Евала колега, сега ясно показа на всички, защо ми е такъв тона. Защото нивото на интелигентост в този подфорум спада с всяка изминала секунда и ти си живото доказателсвто ;)

Ти въобще някога прочете ли в тази тема за какво става на въпрос, че ми говориш за поплавъци...или може би това се обяснява с горното ми изречение :conf:

Предишна

Назад към E39