Навигация и ТВ за Е39 ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- BukTopCaBoB
- Потребител
-
Навигация и ТВ за Е39 ?
Колеги , от скоро съм с БМВ Е39 1998г. С бизнес радио-то съм и СД ченджър , но гледам че има модели с ТВ. Въпроса ми е , мога ли да си сложа и аз тава глезотийя . по принцип ми е ясно , че се маха касетофона с мид-а и се слага целия панел с ТВ-то (без значение дали е голям екран или по малките и копчета отстрани) , но като разглеждам из форум-а виждам , че се слагат и някакви модули. Ако някой има свободно време да ми напише 2-3 реда и да си направя сметка колко парички ще ми излезе, и дали въобще има смисъл. Мерси много предварително, и се извинявам ако някъде има подобна тема,и не съм я видял (въпреки ,че поразгледах почити всички теми) 

Re: Навигация и ТВ за Е39 ?
Ще трябват един куп модули и да се тегли инсталация от монитора до багажното отделение на колата. Има значение и коя навигация искаш да си монтираш ( голямата или малката). Цената на голямата е доста по-солена от на малката може би двойно.
- BukTopCaBoB
- Потребител
-
а вариянт , само да гледам ТВ? тоест , навигацията не ми е толкова важна
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Todum написа:Ще трябват един куп модули и да се тегли инсталация от монитора до багажното отделение на колата. Има значение и коя навигация искаш да си монтираш ( голямата или малката). Цената на голямата е доста по-солена от на малката може би двойно.
няма такова нещо като "голяма" и "малка", разликата м/у двете е в монитора (4/3 или 16/9) , има богат избор на всякакви комбинации от модули, в случая - радио модул и навигационен компютър
Една чудесна оем ( заводска) нави с перфектна карта за нея излиза на цената на среден клас "джобна" навигация като Гармин и т.н.
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
Голяма и малка използвах за по-разбираемо. И все пак едната е с по-голям по размер монитор другата е с по-малък по размер монитор.
Колега , мислил ли си за афтърмаркет техника? Заводското ТВ/нави ще стои много по-елегантно , но пък иначе ще спестиш много пари и нерви 

- BukTopCaBoB
- Потребител
-
Първо искам да благодаря за отделеното време на колегите. Искам да си седи красиво. И не ми трябва навигация , достатъчно ми е да има ТВ. Но наистина не искам от тия китайски боклуци , защото съм имал такова и знам как им работят тъч скрииновете ... натискаш някъде, а то си хваща където поиска
. най-добре едно оригинално мониторче ,няма значение дали е малко или голямо , на което да се вижда част от менюто на колата, и да си гледам ТВ. Мерси пак на хората които ми отделят време 

- Svillisimmo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
Здравейте колеги,видях темата.Аз имам монтор 16:9,но не съм го монтирал.Нямам претенции за навигация,ДВД и телевизия.На първо време искам да си подкарам радиото.Интересува ме от къде мога да си намеря такъв радио модул,и няма ли някакъв вариант за използване на радио модул от стандартно радио.Мерси
Svillisimmo написа:Здравейте колеги,видях темата.Аз имам монтор 16:9,но не съм го монтирал.Нямам претенции за навигация,ДВД и телевизия.На първо време искам да си подкарам радиото.Интересува ме от къде мога да си намеря такъв радио модул,и няма ли някакъв вариант за използване на радио модул от стандартно радио.Мерси
Колега , опитай с търсачката , чел съм тема в която подробно са описани видовете и ще ти е от полза.Иначе радио модул - по най-изпитания начин можеш да си намериш - в раздела за части , има много е39-ки на части , все ще намериш каквото ти трябва

- BukTopCaBoB
- Потребител
-
Темата може да бъде закрита. Благодаря на отзовали те се
10 мнения
• Страница 1 от 1