Проблем е39 м57
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем е39 м57
Около месец небях го карал извън града и като трагнах онзи ден с ужес установих че макс скорост 160 до там набира перфекно след това забива муцуна двигателя е 184 коня
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Проблем е39 м57
Помпата под седалката?
Имаше и тема с хлабава маса на акумулатора да не иска да вдига повече от 150-160. Може много неща да са, направи една диагностика!
Имаше и тема с хлабава маса на акумулатора да не иска да вдига повече от 150-160. Може много неща да са, направи една диагностика!

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Направи първо диагностика, че така на сляпо може да даваш само пари! Това по горе са само предположения.

проблема засега май се оказа лоша нафта и по-пренуда смяна на горивен филтър преди 2000 км го смених и днес като свалиха накрая лед излиза никога нафта на омв ама никога
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
то проблема не е във веригата ОМВ, а в конкретната бензиностанция.. Може да споделиш откъде точно си заредил въпросната нафта
Съветвам те като се убедиш, че на някое място е прилична нафтата да си сипваш само от там
Съветвам те като се убедиш, че на някое място е прилична нафтата да си сипваш само от там
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Принципно в OMV е хубава нафтата и както казаха горе, не си уцелил бензиностанция 
За бензин - Shell на мен най ми се харесва.

За бензин - Shell на мен най ми се харесва.
хайде за колегите от Стара Загора след ремонта на малкият шел горивото поне засега е супер 1 литър ми намали разхода
8 мнения
• Страница 1 от 1